Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzam

zdradzam moją dziewczynę

Polecane posty

Gość uświadomię Ci
ło matko, ta wyjedzie, to będzie następna Dziewczyny zdradzać nie chcesz, kochanki puścić w długą też nie. Potrzebujesz wyuzdania, ale nie u swojej dziewczyny... :o Twoje podejście to jakaś masakra. Może Tobie się to w głowie zgadza, ale pojmij, że dziewczyna jak każdy człowiek zasługuje na szacunek, który w Twoim wypadku ma się objawiać w taki sposób, że jesteś z nią i tylko z nią. Nikt nie chce być zdradzany, oskarżany o brak fantazji w łóżku. Faceci są beznadziejni :o

Gość Almodovarka79
twoj zwiazek nie ma szans,jak juz ja na poczatku zdradzasz,jak jest taka wrazliwa to jak sie dowie to ja mega zrani,a wiesz mi ze w koncu sie dowie bo jest pełno"zyczliwych " :D

Gość zdradzam
nie tylko faceci, dziewczyny też zdradzają. Życie jest czasem dziwniejsze i bardziej niejednoznaczne, niż sztywne normy.

Gość dodam ze...
wez sie chlopie w garsc, ogarnij sie i z rozpedu w sciane!! sam sobie zaprzeczasz, nie mozesz ciagnac na dwa fronty, bo w koncu to wyjdzie na jaw, a wtedy zostaniesz sam!! nikt za Ciebie nie wybierze, sam musisz to zrobic... zastanow sie czy wolisz wyuzdana seksoholiczke czy delikatna 20latke, jestes z nia dlatego, ze jest sliczna, ale z drugiej str tamta daje Ci niezapomniane rozkosze, ale juy nie jest malutka, bezbronna istotka, niestety, nie mozna miec wszystkiego, dlatego przestan krzywdzic sam siebie i w koncu sie zdecyduj Ty piepsz**y egoisto, mam nadzieje ze Twoja laska robi z Toba to samo!! dziekuje

Gość
zdradzam mam nadzieję, że w końcu przestanę ją zdradzać. Że tamta dziewczyna znajdzie sobie kogoś na stałe, że wyjedzie, że zniknie z mojego życia. nie no prosze cie to TY jestes w zwiazku i to ty powinienes sie pilnowac nie ona bierz odpowiedzialnosc do cholery!!!!!!!!!!!!!!!! bo jak ona zniknie to pewnie znajdziesz sobie inna

Gość Almodovarka79
o jezu,wlasnei tacy sa faceci,chca miec swietoszke w domu,bo sie boja zdrady,ale potem nie wiedza jak z taka zyc bo jest mega nudna,a jak kobieta ma fantazje i jest dobra w łozku to tylko o jej dupie mysla a nie o sercu grr

Gość zdradzam
dodam że: nawet dobrze ujęłaś, to co odczuwam. Ona jednak raczej mnie nie zdradza. Nie jest tego typu dziewczyną.

Gość zdradzam
almodovarka: trochę jest w tym racji. Nieraz jak jestem u tamtej dziewczyny, to dzwoni ta moja, a tamta się mnie pyta: - Znowu dzwoni ta twoja święta? Nie przeszkadza jej to, że mam dziewczynę.

Gość Almodovarka79
jak mnie zajebiscie smiesza komenty "nie jest tego typu dziewczyna" haha wlasnie takie swiete najwiecej rogow doprawiaja moze twoja panna jest oziebla bo tez ma kogos na boku :D

Gość Almodovarka79
wybacz,ale to nie jest milosc,tylko przywiazanie ;)

Gość zdradzam
ona nie jest oziębła, tylko jest bardzo oddana. Co nie znaczy, że jest boginią seksu. Bardziej od tego potrzebuje bliskości czułości itp.

Gość kikidee
jestes jebanym śmieciem i mam nadzieje że ta twoja przejrzy na oczy pewnie już poczęstowałes ją jakimś aidsem albo innym syfilisem które złapałes od tego zarzyganego ścierwa które wszystkim daje weź lepiej pierdolnij głowa w ściane i zrób przysługe temu światu choć o jednego gnoja mniej

moj facet jest w twoim wieku a ja w wieku Twojej dziewczyny. ja osobiscie bym Cię wykastrowała:) Może jeszcze inaczej skrzywdzila fizycznie i zostawiła. Byłąbym zawiedzona, załamana, i znienawidzilabym Cię jak nikogo innego.Byłbyś dla mnie zerem, nikim. A jakbym się dowiedziała po latach to byłoby jeszcze gorzej.

Gość zdradzam
ona nie jest dziwką. Napisałem, że potrafi zachowywać się jak dziwka, to jest różnica.

Gość kiciorek-ek
jesteś idiotą. Po prostu. Sypiasz z "wyuzdaną" laską, ale swoejej bys takiej nie chciał- dla mnie jakis kosmos. I tyle w temacie.

Gość zdradzam
cudowna: moja nie jest taka. Jakby się dowiedziała, to by najwyżej się rozpłakała. Ona i tak dość często płacze z różnych powodów.

jestem wrazliwa, delikatna jak potrzeba jestem stanowcza i ostra jak potrzeba jestem wyuzdana i niegrzeczna:classic_cool: Tak jak i moj facet. O to chodzi w związku, a nie takie pierdolenie ... Bo ona delikatna i nie chce zeby byla inna :o Co boisz sie szacunku do niej stracić czy jak ?? Naprawde jesteś idiotą.

Gość
dobra a teraz odwracamy sytuacje wyobraz sobie ze ona cie zdradzila badz zdradza co czujesz? hipokryto?

Gość mrc
o kurwa koles jestes glupszy niz but. i nie dlatego, ze ja zdradzasz. to co ty piszesz to jest jakas masakra. myslalam, ze padne ze smiechu jak to przeczytalam. Cytuje: "mam nadzieję, że w końcu przestanę ją zdradzać. Że tamta dziewczyna znajdzie sobie kogoś na stałe, że wyjedzie, że zniknie z mojego życia." albo to tez wymiata "Nie chcę by moja dziewczyna stała się dla mnie wyuzdana, chcę ją taką jaka jest. Tamtą traktuję raczej jako dziwkę, choć nie płacę jej." kurwa jak komuś to opowiem to spadnie chyba z fotela. hahaha. brak mi poprostu słów. nie facet a ciota. zwykle byle co. jestes gownem :)

Gość Almodovarka79
tacy sa wlasnie pojebani ci faceci ;p laska w domu ma byc kura domowa i oddana wrazliwa a potem mega nuuuda i skoki w bok

Gość mrc
w sumie tak po przemysleniu stwierdzam, ze ty nawet gownem nie jestes. poprostu gowno ma wiecej klasy od ciebie i jest madrzejsze.

Gość kiciorek-ek
a jak dla mnie to jakis zakompleksiony prostak. Dziwę się, ze ta jego "delikatna" dziewczyna z nim jest- przeciez to burak jakiś. Boi się, żeby jego dziewczyna była wyuzdana w łóżku, bo pewnie ma mega kompleksy i sam jest cienki. Więc nie powie czego by chciał tylko sypią z normalną laską, która nie boi się różnorodnego seksu. A to jego wyuzdanie to pewnie seks przy zapalonym świetle- hahaha. Jak dla mnie to zero nie facet. Oby ta jego dziewczyna szybko otwarła oczy.

Gość Almodovarka79
wszystko przez to ze faceci sa tchorzami :D jak laska ma wlasne zdanie jest dobra w lozku to sie jej troche boja,fascynuja sie ,ale boja sie z kims takim zwiazac :/

Gość mrc
zgadzam sie z powyzszym. dokladnie koles jest pewnei beznadziejny w lozku i pewnie nawet nie wie gdzie wkladac. haha

Gość jesteś zerem
Boże, aż żal czytać....... Ty nawet nie wiesz co to miłość. Nieuzywaj słowa "kocham"bo nie wiesz co znaczy. I podpisuję sie przed rozmówcami-oszukujesz sie zwyczaniejnie, ją, że nie jesteś skurwielem a jestes strasznym. DObrze sie sie z tym czujesz?żeod jednej laski idziesz do drugiej?że ona jest oddana i kochana,a Ty ją okłamujesz? Bydle bez serca i tyle. A najgorzej bedzie,jak ona sie dowie-złamiesz jej serce i zrobisz traumy;/

Gość Nikola w.
No coż by Ci napisać-poprostu pożądasz tamtej dziewczyny.Napewno jak sie masturbujesz myślisz o tym wyuzdanym sexie z tamtą,a nie o swojej dziewczynie-prawda?To tzw.zwierzęcy instynkt,ale Twoja dziewczyna też powinna coś z siebie dać w łóżku,być bardziej dominująca.

Gość zdradzam
nikola: zgadzam się z tym co napisałaś. Tu akurat nie chodzi o dominację, tylko o seks analny