Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentkaxxx

... czy po ukonczeniu l.i.c.e.n.c.j.a.t.u ma sie wyksztalcenie wyzsze ??????

Polecane posty

Gość studentkaxxx

:)

Gość rewes
tak ... Tylko ze najnizej w chierarchi stoi licencjat . oto Hierarchia od nanizszej do najwyzszej .. ( mozna zwrocic uwagze ze uczelnie prywatne sa nizej punktowane od panstwowych - jest to zwiazane z nizszym poziomem tych szkol ) ... licencjat uczelnia prywatna : mgr . zaoczne mgr wieczorowe uczelnia panstwowa mgr zaoczne mgr wieczorowe Uczelnia panstwowa inzynier magister doktor profesor .

Gość rewes
licencjat uczelnia prywatna : mgr . zaoczne mgr wieczorowe uczelnia panstwowa mgr zaoczne mgr wieczorowe Uczelnia panstwowa inzynier dzienne magister dzienne doktor dzienne profesor dzienne nawyzej punktow masz na dziennych panstwowych stuidiach

Gość rewes
na przyklad zaoczne czy wieczorowe studia sa mniej wartosciowe od dziennych ..

Gość lalalaaaaaaaaaa
a co?? konto na wp.pl zakladasz??

Gość do rewes
pierdolnij sie w leb :D studia zaoczne + praca w zawodzie przez okres studiow = zdetronizowanie studiow dziennych bez doswiadczenia :D a licencjat to oczywiscie wyksztalcenie WYZSZE tyle ze zawodowe.

Gość rewes
studia zaoczne + praca w zawodzie przez okres studiow = a nie jest tak ze na zaoczne czy prywatne ida ci co nie dostali sie na dzienne ?

Gość rewes
a nie jest tak ze na zaoczne czy prywatne ida ci co nie dostali sie na dzienne na politechnice ? Bo moim zdaniem tak jest .

Gość rewes
moj kuzyn nie dostał sie na politechnike , a na prywatne studia go przyjeli

Gość AERHAERH
DLACZEGO TWIERDZICIE ZE ZAOCZNE SA BEZNADZIEJNE ?? NA UW NA DZIENNYCH NP.NA DZIENNIKARSTWIE WOGOLE NIE MA PRAKTYK !!! CO JEST PODSTAWA NA TYM KIERUNKU W POROWNANIU Z INNYMI UCZELNIAMI UW SIE CHOWA .... TRZYMA SIE TYLKO NAZWĄ...WIECIE ILU STUDENTWO PRZENIOSLO SIE Z UW NA INNE PLATNE UCZELNIE BO UW NIE MIAL ZADNYCH ZAJEC PRATYCZNYCH ???

Gość kkkkkkklkl
ja uczylam sie w prywatnej uczelni, moglam wybrac miedzy moim miastem a prywatna uczelnia, lub 500 km dalej uczelnia panstwowa, po obliczeniu kosztow, nie oplacilo mi sie sie, studiowalam stosunki miedzynarodowe, moja kolezanka w uczelni panstwowej socjologie, mialysmy dokladnie tych samych wykladowcow, niektore przedmioty sie pokrywaly, ja korzystalam z jej notatek, ona z moich, mialysmy nawet takie same pytania na egzaminach..takze nikt mi nie wmowi ze prywatna jest gorsza od panstwowej,bo studentow traktuje sie tam inaczej..tak na pewno nie bylo w naszym przypadku gdzie na pierwszym roku poleciala spora liczba glow..

Gość do rewes
mam znajomych, ktorzy swiadomie wybrali zaoczne bo chcieli pracowac! efekt jest taki, ze sa teraz osobami wyksztalconymi z bogatym bagazem doswiadczen, czym ja niestety na studiach dziennych pochwalic sie nie moge, oprocz praktyk ;/

Gość rewes
my nic nie uwazamy . To sa fakty .. NAwet w szkole sredniej wieczorowka jest uwazana za gorszą od dziennej ..

Gość
studia profesorskie? pierwsze slysze o.O a jak z podyplomowka?

na zaoczne ida rowniez ci, ktorzy nie maja nadzianych rodzicow, ktorzy beda ich sponsorowac przez 5 lat, dlatego jednoczesnie sie ucza i pracuja

Gość AERHAERH
DLACZEGO TWIERDZICIE ZE ZAOCZNE SA BEZNADZIEJNE ?? NA UW NA DZIENNYCH NP.NA DZIENNIKARSTWIE WOGOLE NIE MA PRAKTYK !!! CO JEST PODSTAWA NA TYM KIERUNKU W POROWNANIU Z INNYMI UCZELNIAMI UW SIE CHOWA .... TRZYMA SIE TYLKO NAZWĄ...WIECIE ILU STUDENTWO PRZENIOSLO SIE Z UW NA INNE PLATNE UCZELNIE BO UW NIE MIAL ZADNYCH ZAJEC PRATYCZNYCH ???

Gość koko443
rewes ma racje prywatne szkoly to żart ..

Gość ty, rewers wez sie
ogarnij:O na studiach zaocznych ludzie zdobywaja wieksze doswiadczenie w zawodzie niz studenci dzienni🖐️ wiec zaoczni sa bardziej wartosciowi ;)

Gość studentkaxxx
czyli jest wyższe po liecncjacie tak ??

Gość koko443
zaoczni studiują za okiem , a dzienni w centrum oka .

Gość pracodawca pracodawca
oj rewes gowno wiesz :) jako pracodawca jak mam do wyboru studenta dziennego z praktykami, a studenta zaocznego z doswiadczeniem zawodowym wybiore zaocznego. sam konczylem studia dzienne (licencjat) i zaoczne (magisterka) i mam porownanie. dzienne to strata czasu w dzisiejszych czasach ... no chyba ze studiujesz medycyne lub kierunek techniczny.

Gość #[]#
pracodawca-jestem po zaoczznym prawie.Pryjmiesz mnie do pracy?

Gość 100 racja
zgadzam sie studia dzienne na politechnice to jest to

jtak licencjat to zwyzsze zawodowe, ja studiowalam zaocznie i od pierwszego rolu ptacowalam, dzis moge pochwalic sie bogatym doswiadczeniem, jestem 2 lata po studiach mam 7 letnie doswiadczenie w zawodzie , wiec o 5 lat wiecej niz moi rowiesnicy po dziennych. jest roznica?? ogromna!!! dzienne to strata czasu. neistety taka jest prawda.

Gość pracodawca pracodawca
nie nie przyjme cie bo prawnik w firmie nie jest mi potrzebny ale jakby byl to przyjalbym cie jesli mialbys jakies doswiadczenie :) moja kolezanka studiuje prawo dziennie i ma zajecia 2-3 razy w tygodniu ;/ a druga zaocznie i ma zajecia co tydzien w weekendy. Jkeijsc duzej roznicy wiec w rozkladzie zajec nie widze :D Poza tym duzo zalezy tez od samego czlowieka. jeden skonczy studia dziennie i jest baranem inny zaoczne i tez nim jest. Wszystko zalezy od czlowieka. Ja tylko pisze, ze nie mam uprzedzen do ludzi po studiach zaocznych, bo dla mnie sa pelnowartosciowymi pracownikami, czesto bardziej zaradnymi niz studenci dzienni.

Gość studentkaxxx
CI CO SA NA DZIENNYCH DOBRZE WIEDZA ZE SA W DUPI**E !!!! TRACA CZAS BO NIE ZDOBEDA DOSW. TYLKO LENIE CHODZA NA DZIENNE KTORYM SIE RUSZYC DU&&PY DO PRACY NIE CHCE!!!!!

Gość normalnie ręce opadają...
Germaine Geer Polonistyka to na pewno nie była.

Gość LOLuś
lol. dlaczego magister wieczorowy jest nizszy od dziennego??? Wiesz,że wieczorowy różni sie tylko i wyłącznie tym ze płaci za studia? Wszystko inne jest takie samo,chodzi na cwiczenia z dziennymi,nawet zajecia ma rano jak chce...

Gość GenowefaPigwa12345
studentkaxxx - pewnie na dzienne się nie dostałaś kretynko! Ja skończyłam dzienne państwowo i pracowałam w zawodzie jeszcze na studiach!