Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentkaxxx

... czy po ukonczeniu l.i.c.e.n.c.j.a.t.u ma sie wyksztalcenie wyzsze ??????

Polecane posty

Gość gość
Mam pytanie do pracodawcow przykladowo.Lepszy Transport i logistyka z inzynierem robiona zaocznie czy informatyka gospodarcza(ekonomiczna)ale tylko z licencjatem dzienna.

Gość gość
nie jest tak że jak ktoś się nie dostała na dzienne to idzie na zaoczne, nie każdego rodzica stać by mógł pomagać dziecku na studiach dziennych, wiec taki ktoś idzie za zaoczne i pracuje!!!! a potem nie problemów ze znalezieniem pracy bo ma i wykształcenie wyższe i doświadczenie

Gość gość
zależy jeszcze jakie doświadczenie. Bo studia zaoczne i praca w sklepie to mozna sobie w tyłek wsadzić, no chyba że taki ktos nie aspiruje wyżej niż na taśmę w tesco. Studia zaoczne maja sens jesli zdobędzie się w tym czasie doświadczenie w wyuczonej branży, inaczej to strata czasu i pieniedzy

Gość gość
Tak. Licencjat to już wykształcenie wyższe. Ja mam zrobiony licencjat z oceną "4". 27 lat. Jestem zadowolony.

Gość gość
wyzsze, ale niepelne

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak "wyższe niepełne". Licencjat to wykształcenie wyższe I stopnia. Magister to wykształcenie wyższe II stopnia. Doktorat to wykształcenie wyższe III stopnia. Mam licencjat i orientuję się lepiej niż wy z magistrem. Gdzie wy studiowaliście ?