Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stokrotka198514

gdzie się podziewacie mamusie które chcą mieć więcej maluszków

Polecane posty

zapraszam wszystkie mamusie które mają już pociechy i chcą więcej maluszków może będziemy wspierać się w staraniach a może są już takie mamusie co są w ciąży ja zapraszam.

Gość 2 bobaski
Ja chcialabym miec trzecie dziecko. Podczytywalam Wasz topik ale dziewczyny przestaly pisac. Moze ten sie utrzyma? U mnie problem w tym, ze maz uwaza, ze juz mamy wszystkie dzieci. Mam syna i corke. Ale ostatnio tak mocno pragne trzeciego, ze o niczym innym nie moge myslec:(

Gość ja jestem :)
Trzecie maleństwo "w drodze".

Gość Ja chcialabym miec piecioro.
Marzyłam o tym zasadniczo od dziecka, jednak jeszcze nie pora na macierzyństwo bo zbyt dużo dzieje się teraz w moim życiu i nie mogłabym sobie pozwolić nawet na 3 miesiące przerwy, a co dopiero na 3x5. :( Mam nadzieję że się jeszcze jakoś wyrobię do 40-stki z całą piątką. ;) Środki finansowe mam, miejsca w sercu w bród, fajny partner w zasięgu ręki, tylko z czasem jest lipnie, bo trochę pracoholika we mnie siedzi rzadko bywam w domu. :( Ehhh, kompromisy...

Gość hfgjh
..macie szczęście, że staracie się kolejne dziecko...ja o drugim dziecku marzę od lat..niestety mąż nie chce więcej dzieci...

witam was dziewczyny mam nadzieję że będziecie zaglądać na ten topik ja też zaglądałam już na inne topiki ale na chwilę ktoś wpadał i potem już nie więc mam nadzieję że będziecie tu wpadać bo ja będę codziennie

witam cię jagodo jak nie masz ochoty to nie musisz zaglądać na ten topik a jak ty umiała byś czytać to powiem ci że tu jest masę topików które się powtarzają więc zaglądaj na inny.

Gość jagoda369 to sucz
jak zwykle beznadziejny wpis w wykonaniu jagody369 już na samym początku. Dlaczego ona jest taka glupia?????

2 bobaski-witam cię pomału i uda ci się męża przekonać do 3 dzidziusia widzisz u mnie jest zaś na odwrót mąż bardzo chce a ja jakoś nie potrafię się zdecydować ale wszystko jest na dobrej drodze mojemu mężowi marzy się czwóreczka

Gość supermamka skakanka
stokrotko ile masz lat i ile dzieci?

Gość supermamka skakanka
To super że jesteś taka młodziutka masz czas na rodzenie dzieciaczków, ja mam 33 i jedno 6 lat, drugie w drodze 26 tydz :) Więcej dzieci niestety nie uda mi się już urodzić bo będę za stara, ale zawsze byłam za większą rodziną. Super jest. Jak ja bym chciała mieć 25 lat i 2 odchowaną albo choć jedno odchowane w tym wieku :)

Gość tylko nie tooooo
co, przy takim kryzysie w naszym kraju,m to trzeba być samobójca aby rodzic dzieci po to aby klepały biede, ty jesteś chyba chora

Gość karola163
Siemka można ? Ja mam 9 miesięczna córunie i myślę o kolejnym ;)

tylko nie toooo-wiesz tylko sęk w tym że nie każdy klepie biedę i kto powiedział że moje dzieci będą ją klepać ja myślę że wszystko będzie ok stać nas na to żeby mieć więcej dzieci więc czego więcej tu trzeba tylko tyle by były zdrowe

Gość karola163
No to dziękuje bardzo ;) A skąd jesteście mamusie ?

supermamka-ja tam uważam że za jakiś czas jeśli bozia da to czemu nie mogła byś jeszcze urodzić 3 maluszka myślę że spokojnie moja teściowa urodziła syna kiedy miała 42 lata co prawda wpadli sobie ale bardzo ją to odmłodziło więc super

Gość karola163
też znam dużo starszych mam i dzieci je odmładzają ;)

Gość supermamka skakanka
stokrotka ja wiem że w tym wieku kobiety też rodzą, ale jakoś nie uśmiecha mi się być taką starą mamą. Ja tam uważam, ze dzieci powinno rodzić się do 30 tki, no chyba że tak jak u Ciebie to może być ciut po niej jeśli będziesz chciała więcej :) Mi się wydaje że ja jestem stara na drugie dziecko, a 40 tki w ciąży to już dla mnie babcie :)

Gość thaisse80
Ja mam 30 lat i jedno dziecko -corcie w wieku 8 miesiecy. Tak powoli zastanawiam sie nad drugim dzieckiem ale wydaje mi sie, ze jest jeszcze za wczesnie. Wedlug was kiedy moglabym sie zaczac starac?

Gość karola163
hmm.. I tutaj zdania są podzielone bo ja już bym chciała a mąż chce poczekać z 2-3 lata ....;(

Gość karola163
thaisse80 Ja mam 9 miesieczna córcie i już bym chciała starać sie o następne tylko mąż nie ;(