Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stokrotka198514

gdzie się podziewacie mamusie które chcą mieć więcej maluszków

Polecane posty

Gość do margo 25
dlaczego wyzywasz kobiety od "macior"? poza tym najpierw naucz sie dobrze jezyka, a potem sie wypowiadaj. Jezeli juz piszesz macory, to: bogate, a nie: bogaci, niedouku :-P

Gość karola163
Boże jacy Ci ludzie są żałośni . To jest każdego indywidualna sprawa ile chce mieć dzieci ... Do stokrotka _ chyba teściowa ma 52 .

margo25 po pierwsze to ty tak nazwałaś jeśli już a jeśli chodzi o byki to zwykła literówka bogate bogaci otwórz słownik to wtedy pogadamy bo to chyba a raczej na pewno nieukiem jesteś ty ile tylko pierwsza klasa

Gość stokrotka do kogo pisalas
to bogate/bogaci? bo jakis nieczytelny ten post...

Gość karola163
No może albo teść zrobi jakiejś dzidzie; ;) Ale był by ubaw ;] A co w ogóle porabiacie ?

Gość karola163
Mała śpi , mąż w pracy a ja przed kompem ...

Gość karola163
Dobra ja to lecę spać bo jutro trzeba wstać :) Dobranoc ;) Miłej nocki ;) Postaram się wpaść w najbliższym czasie ;]

Gość ale bogateeeeeeee
no proszę jak ich stac na dzieci, co za durne matki, rodzą a później latają po opiece bo nie mają na chleb dla nich. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4677533 to z was brał/bierze zapomogi z mops-u?

Gość karola163
ale bogateeeeeeee weź się przymknij a tak w ogóle to won stad ! Cześć dziewczynki ;)

Gość nie kazda taka durnaaaa
ale bogateee ma racje, nie sztuka narodzić, sztuka mieć je za co wychować

Jak zawsze pełno głosów od osób, którym się wydaje, ze mają monopol na szczęście. I jak stokrotko? Zdecydowałaś się już? :>

hej dziewczyny byłam wczoraj na urodzinach u mojej szwagierki i tam była żona brata jej męża i mają 3 miesięcznego synka był cudowny no i z mężem od przyszłego miesiąca zaczynamy starania.a do tych co tak bez sensu piszą na tym topiku won nikt was tu nie chce bez mózgowców nie przyjmujemy może wy takie jesteście ale my z resztą dziewczyn nie a jeśli chodzi o mops to my nigdy nie braliśmy żadnej zapomogi nawet nie dostajemy rodzinnego bo już dochód mojego męża przekracza ja też pracuję i zarabiam dobre pieniądze ponieważ prowadzę własną działalność więc stać nas na kolejne dziecko. a mops nie jest niczym złym każdemu czasem może podwinąć się noga więc odczepcie się puste babki.

Gość karola163
Cześć ;) Z mężem dziś się pokłóciliśmy... Do niego nie przemawiają żadne argumenty za dzieckiem ... ;(

No przebiłam i na razie nic ... A Ala dobrze ;) Śpi ;] A co tam u Was ? widz ze zaczynacie się starać ? Zazdroszczę . ;(

Gość Mama Kajusi :)
Hej moge sie dolaczyc mam corke poltora roczna ale planuje nastepne potomstwo :)

Gość Mama Kajusi
Tak ja jestem Co wymyslilas?