Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natlijka

Wybielanie zębów - bezpieczne dla szkliwa??

Polecane posty

Gość Natlijka

Cześć, czy wybielanie jest bezpieczne dla zębów. Mama gada jedno a ja wiem swoje. Chcialabym uśmiechać się bez krępacji. Mial lub miala któraś z Was robione wybielanie? Jakie efekty? i teraz uwaga: czy to nie boli??

Gość jedzenie_ma_znaczenie
Natlijka - Mama ma rację - zniszczysz sobie szkliwo

Gość Natlijka
No to co mam robić? To naprawdę jest dla mnie krępujące. Mam żal do rodziców o zęby w takim kolorze. Chcę mieć perelki.

Gość Robertores
Sluchaj, jestem modelem i silą rzeczy musze mieć bialy usmiech. Jeżeli chcesz wybielić zęby porzadnie to wybierz się do Zakopianki w Krakowie.

wybielanie niszczy szkliwo - na poczatku zeby moga byc bardziej wrazliowe na temperature, trzeba uzywac lagodniejszych past, to tez bardziej wrazliwe na uszkodzenia mechanicznie - ale pozniej wraca do normy

Gość klassi
to prawda, niektóre te domowe preparaty tak działają dlatego warto wcześniej skonsultować ich używanie z dentystą. Ja ostatnio czytałam o Liquid smile, że jest w miarę bezpieczny. Z tego co się dowiedziałam to trochę kosztuje, ale porównując do cen stomatologów za taki zabieg to i tak bardziej opłaca się nim wybielić zęby zwłaszcza, że ponoć działa tak samo skutecznie.

Gość fsdffs
co wy piszecie za bzdury!! nie jesteśmy w średniowieczu! dzisiaj stomatologia dysponuje najwyzszej klasy metodami wybielania zebów przy pomocy naturalnych środków! efekty sa delikatniejsze i krótsze ale zupelnie nieinwazyjne autorko zamiast słuchać tych pseudospecjalistow z dzieciny estetyki stomatologicznej, idź do dobrego stomatologa on ci pokaże i wylumaczy wszystko nie stosuj past ze sklepu bo dopiero wtedy zniszczysz sobie szkliwo