Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kraft_durch_Freude

zdjęcia dzieciaków na portalach.

Polecane posty

czy was tez drażni to ,że wsi znajomi wrzucają zdjęcia swoich małych potomków na portale społecznościowe? ja rozumiem jedno lub dwa zdjęcia ...ale jak widzę ,że dodano ponad 20 zdjęć i wszędzie ten mały bachorek to się żenujące robi :/ oczywiście nie oglądam każdego, ale już sam fakt woła o pomstę.

Gość ...ot...co....
a mnie drazni, jak wrzucaja zdjecia brudnych dzieci, np umazanych na twarzy papka, lizakiem, lodem itp rozumiem, ze dla rodzica taki zieciak moze bys slodki, ale dla ogladajacych te zdjecia juz nie :O

Ja osobiście mam 4 zdjęcia moego dziecka, każde inne i każde z innego wieku dziecka. Osobiście bardzo lubię jak znajomi wrzucają zdjecia dziecka i widzę jakie to dziecko już duże :) Niekiedy nawet czekam z utęsknieniem, żeby zobaczyć jakie czyjeś dziecko jest już duże i jak wygląda. Jednak nie znosze i drażni mnie to jak nie wiem jak ktoś ma 10 zdjęć zrobionych w tym samym czasie, w tym samym miejscu, w tym samym ubranku, z tą samą upapraną buzią i różniące się jedynie minimalnie minką..... :( Tego to ja nie znoszę i po którymś z kolei takim samym przestaję je oglądać.

A niech ma i 1000 zdjęć. Nie ma obowiązku oglądania przecież. nie wyskakują ci przed nos i nie musisz tego robić. To że to nie ma sensu to sprawa drugorzędna.

Kraft_durch_Freude sądze tak samo, zwłaszcza kiedy nie wiem czynp. ta Ewaz 4 b to napewno ona bo ze wszystkich zdjec spoglada na mnie jekis szczerbaty bachorek :P