Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyjecie urodzinowe

Co przygotowac na kinder party?

Polecane posty

Gość przyjecie urodzinowe

Synek (7 lat) zaprasza na urodziny kolegow i kolezanki, robione u nas w domu. Co moge im przygotowac do jedzenia takiego smacznego co wszystkie dzieci lubia?? pomóżcie :)

Gość 99999999
no nie wiem: bigos, pierogi, kaszankę z miodem?

małe kanapeczki kolorowe koreczki z sera kabanosków i papryki banany na cieplo z czekoladzie naleśniki z owocami i bitą śmietaną galaretki

kanapeczki (łatwo wyczarować różne zabawne buźki z szynki, ogórka, pomidora, papryki, szczypioru czy oliwek), szaszłyki lub koreczki (z pokrojonych w kostkę ok. 1 x 1cm kawałków żółtego sera, chleba, ogórka, wędliny i wszystkiego co się da nabić na wykałaczkę. A jeśli nabijesz kilka takich koreczków na przekrojone jabłko - powstanie super jeż), herbatniki, chrupki kukurydziane, paluszki, żelki, orzeszki, mandarynki, banany, winogrona, kawałki arbuza czy jabłka. Ważne, by było kolorowo i apetycznie

Gość gość
kinder party? hmmm nie wiem co za granicą się przygotowuje :/ jakbyś chciała jakichś rad na temat przyjęcia dla dzieci w Polsce to coś mogłabym napisać. Czy wy ludzie j. polskiego nie umiecie używać? Zamiast bociankowego jakieś durne baby shower, zamiast przyjęcia dla dzieci kinder party- no rzygać si na to chce

Gość sintrellablogspot
Cześć jak byście szukały kilku fajnych pomysłów to zapraszam do na bloga: sintrella blogspot com Jest tam sekcja kinder party, myślę że coś dla siebie znajdziecie.

Gość gość
tosty, moj 9 latek jak odwiedza kolegow to zazwyczaj dostaje tosty i zachwycony;-) na urodzinach ostatnio domowa pizza ja nie uznaje chipsow i innych syfow ja bym zrobila tez babeczki , muffinki z czekolada