Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marMara.32

jak to jest z tymi telefonami?

Polecane posty

Gość marMara.32

wysłałam do męza sms-a,przyszedł raport,ze dostarczono a jak dzwonie to mi mówi ze nie ma takiego nr. o co chodzi bo sama juz nie wiem???

Gość marMara.32
wie ktos o co chodzi?

Zadzwoń jeszcze raz, a może Cie zablokował (ale po co by miał o robić)? Ale to by włączyła się poczta a nie... Dziwne.

Gość marMara.32
Jak wczoraj robiłam mu numerek to mąż powiedział, że to niemożliwe bo nie ma takiego numeru, a później przyszedł SMS. Pogubiłam się...

Gość marMara.32
smieszne podszywie. no dzwonie i cały czas nie ma takiego nr,a smsy dochodza

Gość marMara.32
nie mam stacjonarnego

Gość marMara.32
Aaaa... Już wiem to nie ten numer. SMS - y wysyłałam do kochanka a do męża dzwoniłam.

Gość marMara.32
zabawny jestes podszywko,ale prosze nie wpierniczaj sie ok?

Gość marMara.32
Nie mam stacjonarnego. Mam dwie komórki. W jednej jest numer do męża a w drugiej do kochanka. Przypadkowo przełożyłam baterie z jednej do drugiej i trochę mi się przypaliły zwoje. Ale na szczęście okazało się, że włosy są całe :). Tak się cieszę :):)

wyjmij baterię i wsadź ją z powrotem, może coś się pokiełbasiło z Twoim telefonem hehe

Gość marMara.32
marMara.32 Nie mam stacjonarnego. Mam dwie komórki . W jednej jest numer do męża a w drugiej do kochanka. Przypadkowo przełożyłam baterie z jednej do drugiej i trochę mi się przypaliły zwoje. Ale na szczęście okazało się, że włosy są całe . Tak się cieszę widac,ze twoje zwoje mózgowe juz dawno uległy przepaleniu

Gość w jakiej sieci mąż ma tel.?
??? Mój szef ma w orange, jak mu padnie bateria, to jak się zadzwoni, to też taki komunikat jest ALE NIE ZAWSZE, może jak wysyłałaś, to miał baterię na wykończeniu, a teraz mu padła?

Gość marMara.32
Daffik wyjmij baterię i wsadź ją z powrotem, może coś się pokiełbasiło z Twoim telefonem hehe tak zrobiłam i dalej to samo. zaraz sie zdenerwuje......

Gość marMara.32
Wyjęłam baterie i telefon nie chce mi działać :(. Mam je włożyć spowrotem ?

Gość marMara.32
w jakiej sieci mąż ma tel.? ??? Mój szef ma w orange , jak mu padnie bateria, to jak się zadzwoni, to też taki komunikat jest ALE NIE ZAWSZE, może jak wysyłałaś, to miał baterię na wykończeniu, a teraz mu padła? mąz ma tez w orange,wątpie by mu padł tel bo smsy dochodza(a tak to by był raport,ze czeka na doreczenie) a jak dzwonie to nie ma takiego nr itd itd wrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość marMara.32
marMara.32 Wyjęłam baterie i telefon nie chce mi działać . Mam je włożyć spowrotem ? brunetka jestem podszywaczku:P

Gość marMara.32
Ostatnio przefarbowałam się na ciemniejszy kolor bo myślałam, że będę mądrzejsza. Niestety nie udało się i chcę znów być blondynką...