Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dominika1984.

Zapraszam mamy siedzące w domu :)

Polecane posty

Kingull---może zje tyle samo ale bardziej sie naje :) Ja też nie lubie jak moj maż ma na popołudnie bo on wychodzi z domu już o 10 rano a wraca ok 21 ;/ więc caly dzien do dupy! Ja malemu dawał inne jedzonko przed 4 m-cem nie czekalam i nigdy nic mu nie było i mam nadzieję,że tak zostanie!Może dlatego teraz zje wszystko co mu dam!A serki i jogurty po prostu uwielbia takie danio zje 3 na dzien wiem,że to dużo ale jak chce to co mam zrobic nie dać??

o kurde to cały dzień siedzisz , no mój chodzi na 14 do pracy.. Troszke mu juz zagęszczałam kaszką, ale zrobilam przerwe:) troche sie obawiam rewolucji brzuszkowych, bo wczesniej miał z tym problem troche kolek było... no ale trzeba go przyzwyczajac do nowych smaków :)

No cały dzień;/ wlasnie od poniedziałku ma na taka zmianę ale tylko 3 dni i wolne :)a wychodzi tak wczesnie bo ma kawałek drogi w jedna strone prawie 30km a teraz zimą to już w ogóle... Ja też się na początku bałam ale u Ciebie chyba to inaczej wygląda bo masz wczesniaka w domku wieć pewnie inaczej wygląda wprowadzenie nowych posiłków!

Gość Malwina_W
U mnie Stasio ma apetyt, jak trzeba, siostrze podjada nawet bo ona to straszny niejadek, nic jej nie smakuje nie wiem czemu :/ Nawet u lekarza z nią byłam jak skończyła 2 lata bo przez jakiś czas nic mi nie chciała jeść :/

Witam czy moge dolaczyc ? Jestem mama rocznej prawie Michasi :) Siedze w domu od kwietnia Ale z checia juz bym poszla do pracy :)

czesc Dziewczyny mozna sie przylaczyc?:) Tymek ma 3 miesiace i tydzien. karmie go butelka. duzy z niego facet po tacie chyba:) ja mam 25 lat. jestem narazie na macierzynskim ale chyba pojde tez na urlop wychowawczy

dziewczyny a skad jestescie?? moze jest jakas mama z Krakowa ktora ma ochote czasami z kims pospacerowac:)

Widzialam ze wczesniej pisalyscie o jedzonku :) Ja Michasi zaczelam rozszerzac diete tez przed 4 mieaiace i nie mialam problemu z crzuszkiem teraz je juz wszystko :)

Witajcie dziewczyny im nas wiecej tym weselej :) Ja ślaskie Zawiercie...mam 31lat No wcześniak, ale nie ma żadnych oznak wcześniactwa tyle że sie urodził przed 37tyg, 5 dni mi brakło żeby był donoszony, no spieszyło mu się :) mój tez dojeżdza do pracy ok 30 km

Witajcie dziewczyny :) Kurcze, to chyba tylko ja tak długo czekam z tym rozszerzaniem diety :/ A wy dziewczymy karmicie piersią czy sztucznie, ze juz w czwartym miesiacu podajecie dodatkowe rzeczy? Mi wszedzie mowil (szkola rodzenia i w szpitalu, siostra ktora ma dwojke dzieci) i w poradnikach roznych jest zeby karmic piersia przez 6 miesiecy, a potem dopiero cos wprowadzac. No juz teraz to sama nie wiem. Narazie mala dobrze przybiera, wiec chyba dla własnej wygody jeszcze przeciągne przez Swięta na samym cycku, żeby sie nie pilnowac z zupkami i za jakies 2 tygodnie, tak jak planowalam, zaczne rozszerzac po mału

Mama razy dwa---a można wiedziec skąd dokąłdanie jestes? Ja sie urodzialm w Olsztynie a moj mąz też pochodzi z Mazur przepraszam z Warmii :P

Moja mala jest na sztucznym od poczatku mi learka kazala rozszerzyc szybciej , a jak miala 6 miesiecy to juz jogurciki wcinala i chlebek :)

Mila mama---a jakie mleko podajesz? ja daje bebilon pepti, bo mały miał kolki, a nutramigenu nie chciał jeśc

Ja też butlą karmiłam od samego początku bo nie miałam pokarmu wcale!

No mi tez zanikł pokarm, w szpitalu dosta;lam małego po 4 dniach i nawet jak chcialam odciagnac to było zaledwie 10ml. Chyba przez te kroplówki na podtrzymanie mi zanikł

Mama razy dwa---My mamy rodzinkę koło Braniewa więc do Elbląga nkawałek drogi tylko :)

Mama razy dwa i jak Twoja malutka sie rozwija, wszystko w porządku ? Duzo je :) bo mój to niejadek , urodziłam w 36tc+2dni :) a na podtrzymaniu leżałam od 34 tyg koszmar to był dla mnie, a każdy dzień był walką żeby małego zatrzymać jak najdłużej w brzuszku..no ale wsio sie dobrze skonczyło :)