Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grycha a

Czy facet zawsze wybierze

Polecane posty

Gość grycha a

młodszą , ładniejszą i zgrabniejszą?

Gość coconutt1
nie facet tylko babiarz :O 🖐️

To wcale nie chodzi o to, że ona jest młodsza, zgrabniejsza itp. Faceci głównie odchodzą do takich, które mają więcej do zaoferowania. I jak facet od lat strzępi sobie z Tobą swoje nerwy to w końcu nie wytrzyma. Przykro mi, że jesteście tak krótkowzroczne i nie widzicie, że czasami nie da się z wami wytrzymać. Facet wtedy szuka szczęścia gdzie indziej. Bez względu na wiek. Skupcie się na waszych wadach a nie na tym co facet widzi w młodszej.

Gość Nie, nie zawsze - moja znajoma
facet zostawil dla 10 lat starszej, brzydszej i z dzieckiem, bo mu sie po prostu znudzila a z kolei w mojej drugiej znajomej smiertelnie zakochal sie przystojniak - a ona ma 35kg nadwagi i hirsutyzm ;P

Gość dlatego nie dajcie się rucic
facetowi i same go rzućcie :)

Gość po...lone to wszystko
hmmm01 - święta racja. Babom się wydaje, że dla faceta cycki, dupcia i długie nogi to cały świat....tylko czasem się dziwiom, że facet zainteresuje się brzydką, grubą kobietą.... A prawda jest taka, że facet potrzebuje ciepła, choć sam rzadko potrafi je okazać, zainteresowania, choć sam ma problemy z okazywaniem tego.... Każą jędzę, zgrzędliwą i małostkową babę facet w końcu zostawi, czasem dla młodszej, czasem dla zgrabniejszej, ...a czasem dla brzydszej i grubszej, ale cieplejszej....

Coraz bardziej mam wrażenie, że kobiety myślą, że my nie mamy mózgu.

A prawda jest taka, że facet potrzebuje ciepła, choć sam rzadko potrafi je okazać, zainteresowania, choć sam ma problemy z okazywaniem tego...." dokładnie :) nie ma faceta który tego nie pragnie Także tekst że wybierze młodszą,zgrabniejsza,ładniejszą jest nie prawdziwy :D

Gość simon mole re
dokladnie :classic_cool:

Gość po prostu,,
Jest z tym roznie .Czasem całkiem ułozony facet pozostawiony sam buszuje jak pies urwany z łancucha .Mam na mysli takiego ktory jeszcze nie miał okazjii sie wyszumiec.

było zaj**iscie spedzalismy duzo czasu razem...ale cóz pojawiła się napalona 20latka na niego i co ....? umknal do niej.. no to miałaś debila nie faceta !

Gość gussss
A prawda jest taka, że facet potrzebuje ciepła, choć sam rzadko potrafi je okazać, zainteresowania, choć sam ma problemy z okazywaniem tego...." chyba sobie żarty robicie :O samego seksu a nie ciepła 🖐️

Gość Nie, nie zawsze - moja znajoma
Hm, ta moja kolezanka zostawiona dla starszej jest bardzo ciepla i bardzo dobra osoba. Tylko jej ex jest chwiejny psychicznie. Wiec bez takich...

Pierwsza zasada szukać winy w sobie i swoim zachowaniu. Jeżeli jesteś upierdliwa od 10 lat i próbujesz mężowi wejść na głowę, to wszystko tłumaczy. Papierek związany ze ślubem nie jest aktem notarialnym własności do męża.

Gość Wybierze taką która
,interesuje się wieloma rzeczami a nie tylko nim. Taką z którą życie będzie ciekawe. Na pewno nie wybierze zakompleksionej zrzędy, która to ciągle zadaje jemu pytania: Czy jestem ładna? Czy jestem zgrabna? A jak nie jest to się bierze za siebie, a nie wypisuje pierdoły użalając się nad sobą, tak jak wiele pań tutaj na forum.

Gość no i dlatego na czatach wciąż
jest całe hordy tych mężczyzn. A w realu są gromady wolnych facewtów. Każdego o takim móżdżku kobieta rzuci, bo wytrzymać z nim nie realne jest. Można z facetem siedzieć pod jednym dachem gdy nie mamy dokąd uciec. Brak pensji, albo co ludzie powiedzą. A gdy można się rozwieść to kobieta rzuca debila. Popatrzcie jakie hordy grasują na czatach - oni nie mają zon, albo je mają ale sexu z nim nie mają - szukają sexu na czatach. Gdybym nie wchodziła od lat na polskie czaty to nie poznałabym, że słowo mężczyzna równa się dla mnie = osobnik psychicznie chory. Rozmawiam często z nimi na czatach i każdy ogaduje swoją kochającą zonę. Umawia się i uprawia sex. Żona odkrywa zdrady tylko wtedy jak ją zarazi jakimś choróbskiem.

Gość grycha a
chodzi o takich bez ślubu

"A prawda jest taka, że facet potrzebuje ciepła, choć sam rzadko potrafi je okazać, zainteresowania, choć sam ma problemy z okazywaniem tego...." chyba sobie żarty robicie samego seksu a nie ciepła " Naiwna jesteś, jeżeli myślisz, że tak nie jest :) To po prostu wy wymuszacie na nas brak okazywania słabości :) A sami mamy też swoje potrzeby.

chyba sobie żarty robicie samego seksu a nie ciepła" skoro trafiłaś na buhaja rozpłodowego to i może masz rację :P prawda jest taka że faceci lubią też ciepło od kobiet,komplementy i miłe słowo :)

Gość po prostu,,
Wszystko zalezy od faceta ,od tego czego potrzebuje .Ile fecetow tyle wyborow :)

"Gdybym nie wchodziła od lat na polskie czaty to nie poznałabym, że słowo mężczyzna równa się dla mnie = osobnik psychicznie chory." Bez urazy ale kto normalny szuka kontaktu z drugą osobą przez czat? Real i tylko real :) Nic dziwnego, że masz takie zdanie jak przesiadujesz w miejscu gdzie kłębią się zdesperowani albo robiący sobie żartu ludzie.

Gość Wybierze taką która
Do: No i dla tego na czatach wciąż, a ty to musisz mieć niezle pod czerepem jak lubisz siedzieć na czatach i gadać z takimi facetami i czas tracić. Ciekawe czego tam szukasz.

Stara się poznać tajniki osobowości facetów siedząc na czacie :D:D:D:D:D:D

Gość po prostu,,
Ato ciekawe ,tylko pamietaj ---ciekawosc 1 stopien do piekła :)

Gość ona 278
prawda jest taka że faceci lubią też ciepło od kobiet,komplementy i miłe słowo i tutaj pierwszy raz się z Toba zgodzę Regres;-)

i tutaj pierwszy raz się z Toba zgodzę Regres" ze mną trudno sie nie zgodzić ;) :)

Gość Wybierze taką która
"Gdybym nie wchodziła od lat na polskie czaty .." Nie chcę wiedzieć czym ona się zajmuje w życiu :D :D :D

Gość bajecz_ka
"A prawda jest taka, że facet potrzebuje ciepła, choć sam rzadko potrafi je okazać, zainteresowania, choć sam ma problemy z okazywaniem tego...." A kobieta? to niby co? nie potrzebuje ciepła, zainteresowania?

Gość nie każdy facet lubi cieplo it
p. są tacy, którzy wręcz lubią jak się ich olewa trochę. Fakt faktem lubią być chwaleni i doceniani...jacy to oni są ważni ; )