Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość floridaaaaaa

pytanko!!! MASZ KOLCZYKA W PEPKU?

Polecane posty

Gość floridaaaaaa

wczoraj robilam sobie kolczyka w pepku tzn robiła mi kolezanka, która umie to robic ale nie w tym rzecz. najpierw dała mi kawałek jakiegos zamrozonego mięsa zebym potrzymała na pepku zeby zamrozic aby nie czuc bólu... no wszystko ok. cała operacja poszła jak najlepiej jest dobrze. ale dzisiaj widze dookoła pępka białą plame tak jakbym miała odmrożone od tego miesa czy cos??? mogło mi sie tak zrobic... moja skóra bedzie miała normalny kolor???

Gość floridaaaaaa
??

Gość floridaaaaaa
??

Gość floridaaaaaa
no nikt mi nie podpowie?

Gość hdusahvgioscp[fk
ja mama kolczyka w pępku tylko ze robiłam u kosmetyczki... poczekaj może Ci zejdzie a jak nie to idź do kosmetyczki!

Gość ..NATALA..
UMRZESZ.

Gość floridaaaaaa
nie.. nic nie boli ani nie swedzi....

ja przebijalam sobie sama :) ale po prostu osocze mialam.. potem zesżło po 2 tygodniach i po miesiacu już mialam wygojony.. Napewno miesem sobie nie odmroziłaś :o wogóle co za głupi pomysł...

Gość maturks4
Dlaczego aż tak głupia jest nasza młodzież? Czy to jakaś zaraza? Wszystko przez te atomy?

przemyj to przegotowaną wodą. czystym gazikiem. to mięso było w coś zawinięte??????//???????? leć do apteki po maść TRIBIOTIC , albo jakąś z antybiotykiem, bo Ci się wda zakażenie!!!!!!!!!!!

przemywaj codziennie i najlepiej zaklej gazikiem i plasterkiem żeby żadne ciuchy Ci tego obcierały.

ja jestem taka ze nie ufam nikomu, jak i w uchu tak i pępku wolalam sobie przebić sama.. ale z wiekiem to przechodzi:) Język przebijalam u kosmetyczki, bo sama bym się tego nie podjeła... A co do autorki pepka to dokladnie tribliotic i smaruj...

Gość floridaaaaaa
ludzie!!! ale miejsce pępka jest normalne nie leci mi juz żadna ropa ani nic... napewno to było dobrze zrobione bo ona jest kosmetyczką wie co robi!! ale to chyba mi sie tak bardzo odmroziło... ojjj juz juz... młodziez najgorsza ta :)

Gość floridaaaaaa
dobrze dziekuje ;)

zrób tak jak Ci radzę. ja robiłam tak samo i wszytko ładnie mi się zagoiło, nic się nie paprało. tez miałam robiony w studiu.