Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pierwszy wolny nick

30 cm

Polecane posty

30 cm różnicy. ;) ja 190cm ona 160cm czy to ma sens? tak z boku patrząc to mógłbym ją za rękę do szkoły prowadzać. jak tatuś córkę. ale to mi się właśnie w niej podoba. taka lolitka. buzia anioła.. niska, drobna. nic tylko opiekować się nią.

Gość izia87
mnie to nie przeszkadza fajnie to wygląda:)

mój pierwszy mąż miał 2 metry ja 156 :P teraz ja niezmiennie tyle samo a mąż 185 i uważam, że mąż jest troszkę niski:P

Gość fdsfds
no troche nie bardzo taka para .. Bardziej pasowałabydo ciebie laska ktora ma 170-180 cm

ike - dlatego po nim był nastepny mąż?.;) "Bardziej pasowałabydo ciebie laska ktora ma 170-180 cm " wiem. miałem dziewczynę 180cm. miałem też i 163cm ale ona zawsze w szpilkach chodziła. chodzi mi o tą konkretną. ona jest taka... fajna. :)

Gość akukaracza....................
myśle ze ten zwiazek absolutnie nie ma sensu; maksymalna roznica to 5 cm!

a ona jeśli jest taka fajna to choćbyś miał nosić ją w kieszeni to nie ma nad czym deliberować widać dla ciebie jest w sam raz:)

Sexuarium lolitka piszesz....żeby cię o pedofilie nie posądzono hehe pełnoletnia jest. pracujemy razem, tylko na innej zmianie. mijamy się, a ostatnio udało nam się zamienić słowo. po prostu podoba mi się taki typ kobiet. niskie, drobne. ona ma jeszcze buźkę anioła.

Gość prawiczy prawiczek 28
on 190 ona 160 wszystkie yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees ona 190 on 160 wszystkie "kopnij go w dupę" żądamy równouprawnienia mężczyzn

w obie;)

nie ma takiej teorii samam ja wymyslilam bo troche glupie pytanie zadales;)- oczywiscie ze problemu nie ma:)

Chłopie ale masz problem. Znam małżeństwo gdzie kobieta jest wyższa ze 20 cm od męża. Rożnica wzrostu to żaden problem. Moja siostra ma 158 cm a jej mąż 185 (albo 189 nie pamiętam) i nigdy nie rozkminiali czy to źle czy dobrze.

no to nawet fajnie, może dziewczyna chodzić w szpilkach jak Lady Gaga, 20 cm i bez obawy, że będzie wyższa od ciebie. Moim zdaniem lepsza by była opcja odwrotna , ty 160, a ona 1,90, mozna wtedy przy dziubdzianiu obrabiać cycuszki, bez łapania figur.....