Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badaaaaaam zapotrzebowanie

Czy ktoś by był zainteresowany... ?

Polecane posty

Pamiętnik ciężarnej na wesoło. Każdy rozdział kończy się praktycznymi poradami dla partnera, jak poradzić sobie z humorami kobiety, z jej zmieniającym się wyglądem, co kupić, by wygodniej jej się spało, co zrobić, by ulżyć bolącym plecom i nogom... Czyli taki poradnik dla przyszłego taty. Chciałybyście coś takiego poczytać, pokazać mężom/narzeczonym/chłopakom? Piszę takiego bloga i chciałabym sprawdzić, czy ktoś to w ogóle zechce czytać. Z wielką przyjemnością wkleję tu linka do bloga, jeśli ktoś będzie zainteresowany, ale za parę dni, bo dopiero zaczynam :) Na razie, że tak powiem, badam rynek ;)

Pamiętniki ciężarnych są, ale takich napisanych dla mężczyzny widziałam może ze dwa :)

Dzięki :)

cokolwiek by to było, trudno będzie konkurować z 'ciężarówką przez 9 miesięcy' - według mnie to idealne połączenie dowcipnej formy i rzeczowej treści. po tej książce wszystko wydaje mi się wtórne prawdę mówiąc :) ale powodzenia :D

Przyznam, że nie czytałam tego. Muszę nabyć :)

Gość jjnnfgfgfh
hjyjjyjjjj

Gość nudne wywody ciężarówek
które zamiast być w pracy obijają i obżerają się w domu siedząc tylko na necie, oszczędź nam wywodów o zaparciach i hemoroidach bab zaciążonych :o