Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sevra

Poznam przyjaciół.Tak po prostu.

Polecane posty

Ja zawsze uciekałam ,a teraz wróciłam i nie zamierzam juz nigdzie wyjezdzac:

a ja uciekam bo nie czuję się szczęśliwa... chciałam tutaj wrócić ale nie będę mieć pracy... a pracować trzeba. swego czasu odbyłam dość ciekawą podróż i to podczas niej to wszystko się stało i po prostu wiem, że jestem szczęśliwa w ruchu...

UCIEKŁAM kiedyś i mi odbiło,zagubiłam sie w tym wszystkim,dlatego wróciłam do polski

Gość -Len-kaaa-
Witam :) Byłam na spacerze, mam jaśniejsze myśli. Jak mi piszesz Nauzykaa o ucieczce z Wrocławia i wstawaniu o 4 to jakby o mnie było... Jeśli masz ochotę pogadać na temat Wrocka i nie tylko i może kiedyś umówić się na jakaś kawę daj znać. Serva Ciebie też zapraszam. Oto mój inny kontakt, gdzie mogę pisać trochę więcej: len.kaaa@interia.pl

Lenka, zapisuję maila i chyba napiszę maila :) Chętnie spotkam się na kawę... a więcej mailem... mam nadzieję, że się nie obrazisz. trzymajcie się ciepło, ja idę za godzinę zobaczyć się z przyjaciółką, przyjechała na chwilę, wyciąga mnie z domu kiedy może... i na szczęście nie ocenia ani nie mówi co mam robić. Po prostu słucha...

Gość -Len-kaaa-
To dobrze, że Cię wyciąga :) Udanego spotkania :D

Gość -Len-kaaa-
A takich przyjaciół co umieją przede wszystkim słuchać mam niestety bardzo daleko, dobrze, że jest net i dobrze, że w ogóle są. A coś myślę, że nas łączy jeszcze więcej... ;)

nas, czyli kogo ? ;) tak, sama jestem zadziwiona taką postawą tej przyjaciółki, chyba mogę ją tak nazwać... Lenka napiszę na dniach do Ciebie.

Gość -Len-kaaa-
Mnie i Ciebie heh śmiesznie mi wyszło Takie przyjaźnie prawdziwe trzeba szanować Mnie i Ciebie heh śmiesznie mi wyszło Ja mam dwie takie przyjaciółki. I jest jeszcze On ja go uznaje za swojego przyjaciela, bo bardzo mi pomógł. I choć nigdy go tak oficjalnie nie nazywałam to tak czuję. Niestety w ostatnich dniach, dwa razy zawiodłam go używając zbyt ostrych słów, ale chce rozmawiać... więc liczę na to, że będzie dobrze.

będzie dobrze ! mówię to ja, a ja tak czasami mam że jak coś powiem to się spełnia :) swoją obecną sytuację i tego kogoś, z Kujaw sobie wykrakałam, no i jest ciężko, ale też wierzę że będzie dobrze :) normalnie brzmię jak jakaś nawiedzona ;-) idę idę potem zajrzę tutaj.

Gość -Len-kaaa-
Napisał do mnie... :) Taki zwyczajny mail z podziękowaniem za coś.

Gość -Len-kaaa-
Napiszę krótko: napisał do mnie :)

Gość gośkaaa30
Lenka super może cos pójdzie w dobrym kierunku:-)

Gość -Len-kaaa-
To mały krok do przodu. Nie chcę stracić tej znajomości. Ten człowiek za dużo dla mnie zrobił. Chce mieć siłę by powalczyć, by spróbować zmienić te okoliczności... A jak u Ciebie mija wieczór?

Gość gośkaaa30
u mnie pustka,czekam do poniedziałku aby do pracy tam nie mysle o problemach.

DZień dobry:) Lenko ,tez sobie zapisałam Twojego maila:) Cieszę sie ze sie odezwał do Ciebie:) Rozchorowałam sie..

Gość gośkaaa30
Dzień dobry;-) Sevra kuruj sie kochana,zeby świeta w łóżku nie spędzic. Ja dzis w troche lepszym humorze ale zobaczymy co bedzie dalej;-)

Kuruję się Gośka,ale ciężko idzie..mam nadzieję że do Wigilii mi przejdzie to wszystko:( Zawsze na złość..rok temu tez chorowałam na Sywestra i 2 lata temu też,3 też ..zadziwiające..

Gość gośkaaa30
to jakies fatum,że 3 lata pod rząd chorujesz.

dzień dobry ! Sevra, kuruj się i nie daj chorobie... Lenka, dobrze, że napisał cieszę się :) wydaje mi się że tu te same osoby siedzą, od tygodnia więc jakie nowe nicki ? :P

Gość -Len-kaaa-
Dzień dobry! Serva dużo zdrówka :). A wszystkim udanej niedzieli. Tak odezwał się :). To dobry człowiek, ja niestety mam za cięty język...:/ Ale podobno w każdej znajomości trzeba się "dotrzeć", a niestety ani on ani ja nie mamy teraz łatwego okresu.

Lenka dobrze będzie :) powiedz mi, Ty we Wrocławiu na której uczelni studiujesz? ;)

Tak;) fatum chyba..tym razem przyszło wczesniej i może odejdzie sobie jeszcze przed Swietami:) Dobrze że ma się mną kto opiekować;)jedyne pocieszenie...;)

Choć mój ukochany w pracy dziś ,będzie dopiero wieczorkiem.. smutaśna będzie moja niedziela;,CIEKAWE CO WY będziecie robiły/:)

Gość -Len-kaaa-
Namuzyka - takie szczegóły to już na maila :). Tam bardzo chętnie napisze coś więcej o sobie, a tu nie chcę ściemniać, ani pisać za dużo. Serva to trzeba się kurować :). A pod taką opieką jak Ty masz tym bardziej szybciej będziesz w pełni sił :D