Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sampsonka

Samotna sobota mimo,że mam partnera

Polecane posty

taaa ja też usiłuję się przekonać, że bardzo mi się ta sobota podoba a żeby się jeszcze bardziej o tym przekonać zakupiłam sobie w biedrze winko:P

No tak, tyle że jesteśmy porozwalane po kazdej czesci Polski więć bylo by ciezko:P

mieszkamy osobno (jeszcze), za dwa lata mniej więcej planujemy ślub więc jeszcze zdąze się nim nacieszyć;) wyciągajcie dobre strony z tej "samotności"

Potrafilabym sie cieszyc ta SAMOTNOSCIA gdybym ufala swojemu facetowi:( Tak w ogole to jestem z Woj. Mazowieckiego a Wy?:P

Gość ziuta666
A ja sie właśnie dziś dowiedziałam,że...to koniec...:( Koszmar,nie wiem jak zasnę,nie wiem jak bede funkcjonować..Do pracy trzeba iść,bo sama nie przyjdzie..

ŁOOO to cięzko było by się spotkać:P Dziewczynki, ja idę się szykować:) jak cos jutro tu wpadne i napisze:) papa:*

ja Zachodniopomorskie, także chyba najbliżej Brzyduli;) ziuta666--> nie martw się:) wszystko się ułoży, widocznie nie zasługiwał na Ciebie🌼

Brzydulko potrzebuje szpiega:) Jaka dziś pogoda w kg? moge usprawiedliwiać mojego że jest sztorm 10i dlatego nie dojechał? bo tak twierdzi...

Gość ziuta666
Co wy za głupoty gadacie...? BYliśmy razem 8 lat,cos jeszcze mam powiedzieć?

miss ale to prawda:)jest sztorm:)kutry stoja a mialy isc w morze wiec na pewno wieje niezle na morzu na ladzie wiatr a skad wracal?:)

Jesteśmy z kg krajanko:) tylko teram mnie wywiało do gdańska i sedze tu sama:( no a on miał dojechać..

pani Smakowita no to przynajmniej poszłybysmy w tany :) moze wkoncu Oni czasem by sie zastanawiali co my robimy :)

miss-juz chyba Cie gdzie na topiku spotkalam;) ja wlasnie mysle czy nie smignac gdzies;)ale imprezuje co sobote

no widzisz jak bym była w domu to moze bysmy sie gdzies razem wyciagneły:) a tak winko i Wasze zdrowi dziewczynki!