Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sampsonka

Samotna sobota mimo,że mam partnera

Polecane posty

Zgadnik kto kurde tańce przeszły nam koło nosa:D POwiem tak.... ja na swojego nie mam zadnych powodów do narzekania. Gdybym na niego narzekała to byłby grzech:) Rzadko wychodze gdzies z kolezankami, bo albo mi nie pasuje albo zadnej sie nie chce itp itd. Ale gdy ostatnio wybrałam się z kolezanką na impreze do klubu to mój Ł mimo,ze go wogole nie prosiłam to specjalnie nie spał i przyjechał po mnie o 2 w nocy ( mimo,ze mial na 8 do szkoly) i zawiozł mnie pod domek:) Mówił,ze nie będe jezdzila autobusami w nocy,bo mi ktos krzywde zrobi:)

Zgadnij kto ja nie mogę na mojego wogole narzekac. Jest kochany i interesuje się mną bardzo. Ostatnio byłam z kolezankami w klubie na imprezie to mimo,ze go woglole nie prosilam to przyjechal po mnie o 2 w nocy ( a na 8 miał do szkoly w niedziele) i odwiozł mnie pod sam dom:) Powiedzial,ze nie będe wracała sama po nocy do domu,bo mi ktos zrobi krzywdę:)

Pani Smakowita ja tez na swojego nie moge narzekać, zadko gdzies idzie z kolegami wiec nie mam serca robić mu awantur o to, a ja sobie odpoczne :) z kolezankami tez mma problem zeby sie umowic bo trudno znalezc nam termin ;) choc czasami jak sie umawia z kolegami to troche fochy stroje bo ja akurat chce spedzic wieczor z nim :D ale bez kłotni

Moj jesli wychodzi z kolegami to na tej zasadzie,ze przewaznie siedzą u niego i piją piwka:) A jego kumpli z ktorymi ewentualnie wychodzi dobrze znam i jestem spokojna o niego:)

Mój tez nie łazi po knajpach :) wiec jestem spokojna i coż raczej jak juz to hmm...wsciekam sie jak jakas zwraca na niego uwage ale z drugiej strony wiem jka on reaguje na takie 'zaloty'

Gość ja na chwileczkę..,
do miecza, będziesz pasował nas na rycerzy?

No to widze ze mamy podobnych facetów ;) mój tez nie ale jednak czasami takie ukłucie zazdrosci udzga gdzieś ;) najgorzej dla mnie było jak jego była do niego wypisywała, załatwił to niezbyt delikatnie, jak ja spotkał to wrecz wykrzyczał jej w twarz ze ma sie od niego odczepić (delikatnie mówiąc)

zrozumiała, takie wstydu jej narobił ze szok. Akurat rynek pełno ludzi, jej znajomi i .... niwy facet. Eh nie miała chyba potem dobrego dnia :) Wsciekał sie troche ale juz wyprowadził go z równowagi tekst ze ma mnie zostawić... takim 'kobietą' mam ochote nakopać w 4 litery