Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thepianist37

INTERNETOWE ZNAJOMOSCI

Polecane posty

Gość No jak to gdzie?
Na pewno jesteś nietuzinkową osobą. I jeżeli szukasz kogoś, kto by podzielał Twoja pasję muzyczną- to raczej pozostaje Ci krąg zawodowy.

Dziekuje No jak to gdzie......ale znajomosci zawodowych mam juz dosc. Potrzebuje kontaktu z normalnym czlowiekiem .....aaa wrzosek ...gram 33 lata

Gość dywizjon 303z
co z tego, ze czarny ? :classic_cool: podszywam sie i bede, poczekam az znow zaczniesz byc orandzka 👄 a teraz podokuczam dywizonkowi :classic_cool:

Gość kobieta2011
Witaj, świetnie Cię rozumiem, bardzo trudno jest w internecie znaleźć bratnią duszę...Ja co prawda mam rodzinę, ale brakuje mi przyjaźni, próbowałam znaleźć przyjaciela w sieci, ale niestety do tej pory mi się to nie udało...(ale nie tracę nadziei...) Pozdrawiam Cię serdecznie. Obyś znalazł Tą Jedyną:)

Gość No jak to gdzie?
Normalnych powiadasz?Jak to ktoś mi kiedys powiedział nie ma ludzi normalnych są tylko nieprzebadani. Nad czym i ja ubolewam :(

jak odkryli ??? aaa , kiedys chyba jak mialem 2 latka to w TV lecial polski hymn a ja go potem zagralem na cymbalkach , moze dlatego :)

Gość No jak to gdzie?
o! to mamy geniusza muzycznego

Gość Vega444
Net to nie najlepsze miejsce poszukiwań. Nie widzisz innych mozliwości?

Gość No jak to gdzie?
Wrzosik-norma to ustalona statystycznie srednia, ktoś taki nie istniej bo jeśli np. 80% młodzieży ma skrzywiony kręgosłup-to norma jest wada kregosłupa. Przewrotne. Jeśli Ty masz milion złotych, a ja mam zero, to norma jest posiadanie pół miliona- i obie wówczas jej nie spełniamy. Norma to średnia wszystkich odchyłów.

Nie masz mi za co dziękować...Niestety w necie jest sporo dziwnych osób i trzeba bardzo się starać, żeby znaleźć kogoś normalnego...Smutne, ale prawdziwe...Ja szukam od dawna kogoś, z kim będę mogła czasem wieczorem po prostu pogadać na gg...Szczerze mówiąc kobiet mam dość, moja przyjaciółka bardzo mnie zawiodła...Wierzę w przyjaźń damsko-męską i dlatego szukam faceta-przyjaciela, miałam kiedyś takiego i wiem, że taka przyjaźń jest możliwa...Niestety do tej pory poznałam tylko takich, którzy szukają internetowego flirtu, seksu, a mnie to nie interesuje. No nic, trzeba szukać dalej:)

Gość Vega444
A te "pokoncertowe" to na niby bywają? Nigdy nie masz pewności co jest na prawdę, co na zawsze, a co na chwilke. Nic nie jest nam dane na zawsze i za darmo. A przynajmniej większość.

wrzosik........a wiec fortepian i elektroniczne instrumenty klawiszowe...........gralem jeszcze na puzonie ale to byl koszmar :)

Gość no pozabijajta się o niego
Kobieta2010-jak dla mnie wysuwasz się na prowadzenie

Gość Vega444
Jak szukasz to nie znajdziesz najpewniej. Przestn szukać - sama się znajdzie;)

Vega444 , wiesz , mnie to juz nie bawi a takie pokoncertowe wyczuwam z daleka jak pies mysliwski i trzymam sie od nich z daleka :)

Gość Vega444
To kogo szukasz?