Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thepianist37

INTERNETOWE ZNAJOMOSCI

Polecane posty

Gość Vega444
Jestem fajna, miła, rozsądna, dlatego pierwsza do Ciebie nie napiszę

Gość Vega444
To podszyw. GG;)

Gość Vega444
Kontakt telepatyczny :) Przecież jests wrazliwym :P

Gość no pozabijajta się o niego
kobieta2011 wyluzuj, jaki jad fakty same fakty Od początku było wiadomo o co chodzi-facet się obruszył na słowo "polowanie", pominał milczeniem moje podejrzenie, że nie jest tym za kogo się podaje (ta matematyka w latach ;). Coś tu nie alo. Najpierw pisał, że nie można poznać normalnych przez net, żalił się, potem przedstawił jako dwulatek z cymbałkami-a na koniec umieścił swój nr gg na forum, aby normalne do niego pisały.

abc widze :)

a i jeszcze jedno "jestem taki romantyczny".... ;)

No pozabijajta, mam nadzieję, że przemówiłeś co niektórym do rozsądku.Facet zupełnie niewiarygodny, chyba , że pod wpływem tej muzyki niby zdziwaczał.

no pozabijajta się o niego Ok, może facet rzeczywiście ściemnia, to nie mój problem...ale dlaczego atakujesz mnie?

Gość Ginjal_dziś bez czerni
problem, polega na tym pianisto że Taki człowiek jak Ty potrzebujesz poznac kogoś, zanleźć z nim wspólne zainteresowania, cele, mieć takie same ideały i pragnienia, chcesz się z kimś najpierw zaprzyjaźnić, tego w internecie nie znajdziesz, nie mozna zaprzyjażnić się z nickiem, nie mozna zobaczyć jak druga osoba zachowuje się w danej sytaucaji, ładny wygląd i deklaracje to za mało, potrzeba życia a w internecie go nie ma pozdrawiam

kobieta2011-ja Cię atakuję? Oszalałaś? Ja Cię podziwiam od poczatku, choc pod koniec z ta przyjaźnią tak troche infantylnie pograłaś.

no pozabijajta się o niego rozumiem, że z tym podziwem to ironia:) tak z ciekawości: jesteś kobietą czy mężczyzną?:)

To facet, który nawet i miałby ochotę na taką przyjaźń, tylko, że się wstydzi.;)

Myśle, że temat został wyczerpany :) Pozdrawiam i dobranoc PS Kobieta2011-ludzie to istoty seksualne, czy nam się to podoba, czy nie. Nie ma nic złego w tym, ze szukasz partnera, ale jesteś już dużą (chyba) dziewczyna i miej odwage przyznać to sama przed sobą i otwarcie szukać. Wtedy masz większe szanse na sukces i przestaniesz być wewnętrznie sprzeczna, a to na pewno na zdrowie Ci wyjdzie. I uważaj na takich pianistów, bo można na prawde źle skończyć. Pa

kobieta2011-na tym polega "zaleta" internetu-co kolwiek napiszę (czy jestem kobietą czy mężczyzną) i taknie będziesz wiedziała, czy to prawda. Podziw był niekłamany-bo wszystkie informacjeo sobie podałaś w sposób subtelny i najlepiej ze wszystkich. Zmykam

no pozabijajta się o niego masz rację we wszystkim, poza jedną sprawą: ja mam męża, dzieci i nie szukam faceta...

a co maż na szukanie przyjacielaw sieci? Oj teraz to pościemniałaś równo. Moze on tak szuka przyjaciółki? Wyłączam komputer- bo nigdy stąd nie wyjde :). Juz nic nie czytam.

Mąż zadowolony gra w karty z kolegami, poza tym jestem już w takim wieku, że nie ma w naszym związku zazdrości...dobranoc