Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thepianist37

INTERNETOWE ZNAJOMOSCI

Polecane posty

..a czy ja powiedzialem ze jestem nieznany ??? Napewno nie powiem tego kim jestem tutaj na forum bo nie naleze do chwalipiet. Jestem skromny , zdystansowany i samokrytyczny !!! :D:D:D Zwłaszcza to : "nie należę do chwalipięt"

Gość no pozabijajta się o niego
abc...nie musisz cytować- pamiętam co piszę, w razie czego mozna przeczytać :P a myslę, że tak...będę tańczącym sędzią, to przebije wszystkich. (nie musze chyba cytowac Twojej zaczepki)

ja tez z licznych swoich zalet najbardziej cenie skromność

bravo pianist!!! Prosimy o bis :)

no pozabijajta się o niego już pisałam, że nie muszę i nie zamierzam się przed Tobą tłumaczyć...pijesz do mnie od początku, zupełnie nie wiem dlaczego...Wybacz, ale nie każdemu szukanie przyjaźni, nawet damsko-męskiej kojarzy się tylko z Jednym...

Gość rozkapryszona idiotka
Służe nr, rozmiarem mojego obuwia nr 35,, dobranoc

kobieta2011 weź od niego ten nr gg i daj spokój.

No pozabijajta..............całkiem fajny z Ciebie gość, nie wiem czemu tyle sarkazmu w Tobie czasem, sądzisz, że masz mniejsze szanse niż pianista?

Moi drodzy !!! Widze ze zrobila sie tradycyjna JATKA i obrzucanie sie internetowym szambem !!!....a ja tak chcialem spokoj , rozmowe , zrozumienie.............

Gość Vega444
Przepraszam, ale oczywiście były podszywy. Nic to - daj ten numer Kobiecie i idziemy spac;)

thepianist37 jeśli chcesz znaleźć Tą Jedyną to nie szukaj jej na tym forum, sam widzisz, że tu nie da się porozmawiać, nawet jeśli jesteś szczery w tym, co piszesz, to i tak obrzucą Cię błotem. Zmień forum - dobrze Ci radzę.

ach szukasz przyjaciela w internecie (będąc wolna, czyz nie ) , koniecznie mężczyzny i do tego hetero, matko ale obłuda...

nie pozabijajta uspokój się:D pianista napisz gg a kobieta2011 jak będzie miała ochotę to napisze do ciebie:)

Gość bbvbvvvvbcbv
Co do internetowych znajomości, to sporo osób (w tym ja) zastępuje sobie nimi prawdziwe życie. Jestem normalną dwudziestolatką, mam przyjaciół, znajomych, czasami z nimi wychodzę, jestem otwarta i dość rozrywkowa ale nigdy nie byłam w związku i brakuje mi bliskości, dlatego zastępuję ją jej namiastką, czyli znajomością internetową. Trzeba bardzo uważać żeby się w tym nie zatracić. Ja się staram ale niska samoocena sprawia, że nie widzę siebie w związku z prawdziwego zdarzenia.

abc własnie przyznajesz, że wszystkie trzęsą nóżkami do "pijanisty" ;)-zatem przyznajesz niejako mimochodem mi racje. Pijanisto zrób to dla kobiety2011 i wejdź na chwile na jakś dowolny czat (napisz jaki), bo teraz jej nie wypada poprosic o Twój nr gg.

Gość Vega444
Takiego Cie lubie. Ta stanowczość. To działa.

Gość Vega444
Nie bolał;) Ale jestes niedostepny.

kobieta2011- przeciez miałaś się nie tłumaczyć przede mną- to w końcu przestań. Nie wiem ile masz lat i jakie doświadczenia....albo jesteś baaardzo młoda, albo baaaaardzo naiwna, albo też baaaaaaardzo cwana. Tak czy inaczej pianista, masz juz upolowana zwierzyne-nie marnuj okazji ;)

ciekawe czemu cicho się zrobiło, czyżby wszystkie okupowały teraz gg?

No pozabijajta....może Ty dasz jeszcze swój numer gg ;) bo jakoś pianiście nie wierzę.

jak zwał tak zwał