Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thepianist37

INTERNETOWE ZNAJOMOSCI

Polecane posty

Prawdziwi muzycy też nie mają równo pod sufitem, są zdziwaczali, chyba, że grywasz do kotleta. ;)

to nie jest żaden wyścig pomarańczko :) nie można normalnie porozmawiać ,bo niektórzy już węsza nie wiadomo co.

Gość Vega444
Bezapelacyjnie, jestem w czołówce :P

Mam chyba już swoją teorię odnośnie Twojej osoby. Sądzę, że to "podryw na muzyka" :D

No wlasnie ! Ludzie ludzie. porozmawiajmy normalnie !!! Po co sie tak szarpac ! tempo jest zabojcze i zabija romantyzm tak niezbedny do osiagniecia psychicznej rownowagi !!! aaaa fakt tak calkiem normalny to ja nie jestem. :)

ABC101 ....zaden podryw ! jestem muzykiem i w necie moja muza tez jest ale tu nie o to chodzi ! Podrywac to ja moge i szukac nie musze. Mi chodzi o cos innego ! :)

Gość Vega444
Doczekałam się podszywu. O tej czolówce. Duma mnie rozpiera

Moi kochani ! Niektorzy z was maja bardzo falszywy poglad odnosnie muzykow. Nie wszyscy muzycy to kurwiarze , pijaki , cpuny , brudasy i zdradzacze ! To tez bardzo delikatne i wrazliwe istoty tak jak ja !

Gość no pozabijajta się o niego
kobieta2011 1.mówisz jestem wolna 2.używasz określeń naszegio pianisty-"bratnia dusza"-świetne 3.przytakujesz 4.sugerujesz swoja atrakcyjność-chcą sexu ode mnie.... 5.pierwsza wypowiedź była informacją i zarzuceniem wędki-złapał- i druga powtarzaniem się w celu podtrzymania rozmowy i podkreślenia swoich -moralnych, a jakże-walorów

Gość Vega444
Tak autorze, kazdy muzyk jest wrazliwy , wiruoz niemal, z rozkoszą godna samego Nerona, pewnie nie jedno ciałko poznawał, smakował, dłońmi delikatnie sie bawiąc, niczym na fortepanie grając

No to wyduś z siebie, bo już niektóre zapewne przebierają nóżętami :D I wcale nie piszę o sobie :D

Gość Vega444
Jakbys mi zagral "Dla Elizy" to byłoby bosko. Sama kiedys grałam, ale zaniechałam, bo leniwa jestem. Przypuszczam, że poszukam kiedys nauczyciela, bo to moja wielka milośc....platoniczna. Niestety, nie jestem wirtuzka muzyczna. Lubie spiewać - fałszuje, lubie bebnić - kuleje. Jak tylko jest karaoke to najpierwsza do mikrofonu. Jak znaomi graja na próbach to bebnię. No taki typ;) Powodzenia w pisaniu, szukaniu:) Na zycie tez.

Gość Vega444
Oczywiście podszyw z gimazjum tez sie odezwał.

[zgłoś do usunięcia] no pozabijajta się o niego kobieta2011 1.mówisz jestem wolna 2.używasz określeń naszegio pianisty-"bratnia dusza"-świetne 3.przytakujesz 4.sugerujesz swoja atrakcyjność-chcą sexu ode mnie.... 5.pierwsza wypowiedź była informacją i zarzuceniem wędki-złapał- i druga powtarzaniem się w celu podtrzymania rozmowy i podkreślenia swoich -moralnych, a jakże-walorów Czyżby to zazdrość? To powiedz coś o sobie, może się przerzucimy :D:D

no pozabijajta się o niego nie napisałam, że jestem wolna, wręcz przeciwnie...szczerze mówiąc nie bardzo rozumiem, czemu się mnie czepiasz...nie mam zamiaru "poderwać" thepianist37...a zresztą nie muszę się przed Tobą tłumaczyć:)

Ale on ściemnia. W wieku 2 lat potrafił już grać. Znaczy musi być baaaaaaaardzo znany w kraju i nie tylko. Coś takiego przecież czesto się nie zdarza, z tego napisał to gra 33lata, a ma ich 37. Więc musiał zacząć w wieku 4 lat. Pisał,że przedszkole muzyczne w wieku 3lat.Ta matematyka :))))

Gość Vega444
Wybacz, siedzę wciąz w piatej klasie :P brak subrdynacji i notoryczne wagarowanie, spedzanie czasu z przygłupami na kafe, zbiera zniwo :classic_cool:

Gość Vega444
Ale ci się nudzi. Lubię taki dowcip, ale mnie nuzysz, boś głupi. Tyle.

abc....a nie mam racji?

Gość Vega444
To ci pa :classic_cool: pianista, dmie w rog, niczym wojski :D

nie pozabijajta sie ...............a czy ja powiedzialem ze jestem nieznany ??? Napewno nie powiem tego kim jestem tutaj na forum bo nie naleze do chwalipiet. Jestem skromny , zdystansowany i samokrytyczny !!!

no pozabijajta się o niego abc....a nie mam racji? A masz? Nie wiem, to napisz coś o sobie, to wiesz zobaczymy....................:D Może jesteś prawnik albo lekarz? Jak myślisz co mialoby większe przebicie??????????? :D

Gość Vega444
thepianist to jak nic claydemam :classic_cool: tylko wrodzona skromnosc nie pozwal mu wrzucic tu linku ze swoimi wykonanaimi takich dzoel jak bethoven :classic_cool:

kobieta2011- to Ty nie jesteś wolna...i szukasz kogoś na necie.....ożesz... a tak kolegi ;) zapewne nie masz kolegów w swoim otoczeniu Czasem szydło tak bardzo wystaje z worka....