Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata 1984

Zostawił mnie z powodu seksu!!!

Polecane posty

Gość agata 1984
tak, ale lepsza partia może mi sie nie trafić :P gdyby nie to że jest nudziarzem, w dodatku brzydalem, to byłoby okey. no i żeby zarabiał 3 razy tyle - oj , wtedy to bym go kochała na zabój :D

Gość Zgrywus :)
"Autorce radzę poszukać kogoś o podobnych poglądach z kim stworzy udany związek na jasnych zasadach" Tylko niech sprawdzi najpierw dopasowanie :P :D

Weź się tak nie śmiej :P Znam historię rozwodu pary która trzymała celibat do samego ślubu. Niestety pan wyrobił sobie nawyk podduszania żony jak dochodził, a jej się to nie podobało. Sama stwierdziła, że od tego zaczął się rozpad małżeństwa.

jak dla mnie, to koleś nie chciał odejść, tylko postraszyć trochę, żeby w końcu zaciągnąć autorkę do łóżka.

fawila- ale jaki ma sens ten celibat skoro już się zaczęło współżycie?

Przecież on już ją zaciągnął do łóżka

Gość kurniczka
można zajebiście kochac bez seksu. ale seks bez miłości nigdy nie bedzie zajebisty.

Gość Twister
Kobiety sa za bardzo poj..by z nimi byc . Jak ktos juz wczesniej napisał . Gdy my nie chcemy to zle , gdy chcemy to znowu tez jest zle . Druga sparwa szkoda mi was jesli dla was sex jest najwazniejszy i rzucacie faceta bo nie jestescie pierd.lone . Nazwijmy zeczy po imieniu . takich kobiet mi żal i ich toku myslenia ...... Zastanawialem sie kiedys długoo dlaczego wam tak jest to potrzebne ? Sex t o pierd..lony dodatek do miłości ale mozna bez tego zyc . Jesli kobieta jest wierna to nie zostawi faceta z powodu tak głupiego ze nie ma za czesto stosunków . Jesli tak jest to z wami jest problem a nie z nami iodiotki ...... Bo to wy chcecie poczuc to . Wy i wasze pierd..lone potrzeby ktorych nie rozumiem ...... To juz przytulanie , całowanie i jakies dodatki nie wystarczą ? Tłumaczenie ze takie sa kobiety to dla mnie gówno nie odpowiedz . To tak samo jak bym powiedział ze Tacy sa faceci ze ich głowa boli gdy nie chca stosunku lub nie chcą za czesto .

Gość odejdź od komputera i ochłoń
i nie wypisuj bzdrur i uogólnień bo ze wszystkich facetów robisz ruchaczy co chcą tylko seksu a są mężczyźni co czękają na odpowiednią kobietę i często nawet chcą 1 raz mieć dopiero po ślubie.

Gość gogonick456
On na sile chcial sexu dopiero poslubie ja mu powiedzialam ze musze przed slubem byc dobrze bzykieta,zeby mi pozniej ktos nie powiedzial::to nie widzialy galy co braly.Potym zabral swoje gazie i poszedl

Gość Samotny XX
pewnie opierdalałaś się poczkami w celibacie i utyłaś jak świnia - dlatego cię zostawił, gruba baba = gówniany seks

Gość nie mozna was zdzierżyć
gdybym miala alkocholika,nigdy nie kochałabym sie z takim do wytrzezwienia

Gość Dobre....
Alkoholik jak alkoholik ;) szalu nie zrobi. Tu mamy do czynienia z pojebana, niedojrzala dziewucha.

Gość a ja powiem ze za słabo cie
po prosy za ciasne macie myslenie on jej nie kochał zalezało mu tylko na sexie znalazł sobie inna naiwna co dupy daje bez czekania do slubu

Męzczyzna bez sexu nawet jak kocha nie wytrzyma kilku lat, albo zdradzi albo zostawi. Cuz taka jest prawda. Sex jest bardzo wazny w związku i mimo że jestem dziewczyna to bardzo mu sie nie dziwie.