Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama malej Natalkii

zostałam pochwalona i jestem z tego dumna

Polecane posty

Gość mama malej Natalkii

Byłam na wizycie u dietetyka z córeczką (rok i 7 miesiecy) i pani doktor pochwalila mnie ze karmie piersia, wedlug zalecen spokojnie mozna karmic do 2 lat.

Gość no i po co sie chwalisz???
ja karmilam rok, po roku dziecie odrzucilo piers samo :-P i wreszcie zaczelo szybko rosnac, jak przeszlo na modyfikowane....

Gość jestem najlepsza
Wielkie mi co :O ja karmiłam 4 lata

Gość Bo te wysokie
ale to jest obrzydliwe 4 lata... a pozniej dziecko kłopoty z mówieniem, wysławianiem sie itd

Gość jestem najlepsza
co w tym obrzydliwego?

Ja moją karmiłam 11 miesięcy, sama już potem nie chciała, ale to chyba nic wielkiego... znam sporo kobiet które karmiły do 2-3 roku życia swoje dzieci piersią. Ja uważam że do 2 to ok, ale potem to już za duże dziecko.

Gość MAMINA
Karmienie dziecka pow 1 roku to dla mnie obrzydlistwo. Pracuję z dziećmi. Przychodzi matka 3 latka co to hasa jak diablę i zażera wszystko, chora, słania się i mówi: nie mogę brać leków, bo karmię, jakoś dam radę. Boże, widzisz i nie grzmisz?!?! A bo on cysia cieee!

Gość nie wiem to sie pytam
faja babka masz rozdwojenie jazni..bo piszesz ze karmisz 15 miesieczne dziecko a potem wyjezdzasz z tekstem ze karmienie roczniakow i starszych jest obrzydliwe...zdecyduj sie kretynko:O

nie wiem o się pytam - a Ty chyba nie czytasz wszystkich wypowiedzi, fajna babka zacytowała wypowiedz swojej poprzedniczki.

Gość MAMINA
Współczuj. Nie widziałaś tej biednej kobiety. Matki polki karmią dzieci po 4 lata a potem zdziwione, że dziecko ma problemy emocjonalne, jąka się, ma odruch ssania nie zamknięty, lęki, problemy z kontaktem z rówieśnikami, są płaczliwe i wiele jeszcze innych. Nie twierdzę, że karmienie naturalne jest złe, ale z rozsądkiem i nie za długo!