Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatadoms

Zdradziłamm

Polecane posty

Gość ankawawapr
A zabezpieczyliście się? Czy pojechaliście po bandzie i znowu będziesz mamą ?:)

Jeśli zdradziłaś to powinnaś sie przyznać....Trzeba ponieśc konsekwencje swojego czynu... Każdy/a z nas na pewno miewała chwile zwatpienia i lekich zauroczeń, ale małżenstwo to swięty sakrament i przypieczętowanie tego miłości, wierności, szczerości i wielu innych rzeczy... Nie rozumiem osób które zdradzają, zwlaszcza w małżeństwie...

Gdzieś mi wcieło połowę tekstu... W każdym razie powinnaś sie przyznać i liczyc się z tym ze maż Ci nie wybaczy... 4 lata to bardzo mały staż związku, jeśli teraz skoczyłaś w bok i maz wybaczy to pewnie zdarzy Ci sie to znowu... Ja gdybym była w takiej sytuacji przyznałabym sie ale moze nie przed świetami...

Gość Marzyciellll
Ja chciałbym z mężatką się kochać :) Odezwij się to się umówimy :D

Gość Ludzie popełniają
błędy ,Ty też go popełniłaś jeśli był to jednorazowy sex i już nigdy się nie skusisz to mąż Ci wybaczy.

Gość Onasamaj
Nie napisałaś czy dostałaś chociaż orgazmu ? I jaki seks uprawialiście ?

Gość Onasamaj
Aha i czy skończył w Tobie , przepraszam ,ale ciekawi mnie to.

Gość Marta7656
Poziom forum pozostawia wiele do życzenia. Pytania o to gdzie skończył , jak to robili są żenujące , prymitywne. Dziewczyno, chcesz coś poprawić , topowiedz o tym mężowi , jeśli naprawde Cię kocha to nie odejdzie.

Gość zuzka666
Zostaw męża , dziecko i wróć do kochanka , a potem jak już Ci się znudzi to uprawiaj seks z kim popadnie.

Gość innaj
Czego oczekiwałaś ? Ze ktoś to Cię pochali (mówie o normalnych) rżnełaś się z kolesiem , nie patrząc na to że masz dziecko i męża. A to ,że teraz tak strasznie żałujesz , itp, co to kogo obchodzi ? Nawiązując do tematu , powiedz mu o tym , bo i tak się dowie , tymbardziej ,że jak powiedziałaś , znają się , słabo ale zawsze jednak. Jak sobie wyobrażasz spotkanie np. na ulicy idziesz z mężem i mijasz się z tym gościem ?

Gość onfajnyg
To jak , kiedy będziemy się kochać ?

Gość wp5
A jakie są wasze relacje z tym kolegą ?

jestes rewelacyjna kobieta - majac corke swiadomie dzialasz na rozbicie wlasnej rodziny - coz zalujesz ale nie sadzisz ze za pozno ? maz ma prawo do prawdy - jesli sie dowie odejdzie , zostaniesz z niczym ale wina jest tylko po Twojej stronie...

Gość Z tego
co piszesz myśle ,że jeśli wyznasz mężowi prawde ,jednak zostanie przy Tobie. Ale więcej jednak tego nie rób :D

Gość Koniecznie powiedz
o tym co sięstało , chyba ,że w głębi serca masz tego typu ciągoty ,żeby puszczać się.

Gość jesteś
lafirynda , która lubi rżnąć się. po prostu.

Gość przepraszamy
wielką dame.

Gość mariusznnnnnnnnnnnn
to jest wazne jak cie walil tamten gosc wg mnie to jest kluczowe pytanie a nie jakis szczegol chyba to raczej wiadome ,ja nie bylemw takiej sytuacji ale wlansie o to bym pytal bo na zdrade bede pozwalal ale wiedzac wczesniej co z kim i znajac pozniej te wlasnie szczegoly czy cie szmacil czy nie

Gość mariusznnnnnnnnnnnn
ale ogolnie intercyza to podstawa

Gość mariusznnnnnnnnnnnn
i oglnie na miejscu meza jak jest w stanie czy jest honorowy to umowilbym sie z tamtym typem wiadomo po co to by zmylo w jakis sposob pewna hanbe bo wiesz co jest bardzo zle ze ten czlowiek zniewazyl nazwisko rodzine i meza

Gość mariusznnnnnnnnnnnn
a jak by ten ktos byl kozakiem i mnie pokonal wdowolnej plaszczyznie to bym uznal porazke i trenowal prawno natury niestety,alr to jak bym wiedzila po fakcie a przed to co innego

"co wolisz kochanie? ryż czy ziemniaki? wiesz dałam d**y innemu. nałożę ci ryżu bo zdrowszy, polać sosem?" a jednak ludzie nie są beznadziejni, jak sądziłam po przeczytaniu tematu :)

Gość raz się żyje więc
baw się dziewczyno.