Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilybird

singielki(niekoniecznie z wyboru) w uk

Polecane posty

Gość lilybird

witam dziewczyny! czy zagladaja tu singielki z uk? z checia podzielila bym sie z Wami opiniami na temat zycia tutaj w pojedynke...czy jest Wam ciezko tutaj?wydaje mi sie ze zycie w parze, malzenstwie zawsze jest latwiejsze...a co z nami? wolnymi/samotnymi/singielkami???ja jestem na etapie konczenia rocznego zwiazku i boje sie troche zostac sama...

Gość british range egg
ja niby jestem w zwiazku ale czuje sie jakbym byla sama. uwazam ze ten zwiazek tez chyli sie ku koncowi, ale zadne z nas nie ma odwagi zaczac rozmowy. pomieszkiwalismy ze soba ale kazde mialo swoje osobne mieszkanie. ja nigdy nie zaczelam rozmowy na temat wspolnego mieszkania na 100% bo to on powinien cos takiego zainicjowac. od dawna czuje sie jakbym byla dla niego 'poczekalnia' na cos lepszego, a mnie tez przestalo na nim zalezec. w londynie tak juz jest....nikt nie chce sie wiazac na stale, nikt nie chce deklaracji, kazdy godni za swoimi sprawami, za pieniedzmi, za praca. bywalo ze widywalismy sie raz na 2 tygodnie bo nie mielismy czasu. moi znajomi i przyjaciele tez przeciez pracuja, tez maja swoje problemy i nie moge ich zameczac swoimi. ja probuje zorganizowac sobie czas wolny i zapelnic go jakimis ciekawymi zajeciami czy sportem ale nie zawsze mi sie chce :P to po pierwsze, a po drugie kazdy czasami ma ochote zeby posiedziec w domu i zarzucic komus rece na szyje a kogos takiego nie mam. najsmutniej mi jest jak widze pary robiace razem zakupy po pracy, wyobrazam sobie ze maja wspolne zycie, razem wracaja do domu, pozniej gotuja sobie kolacje i nie mysla o tym ze beda siedziec w domu sami i wpatrywac sie w tv

z nowym rokiem życzę sił abyś wyjaśniła ze swoim facetem tą nieciekawą sytuację. fakt, że jeśli nie jesteś mamą z małym dzieckiem i nie spacerujesz po parku godzinami, chyba nie masz szans na poznanie koleżanki, przyjaciółki. żyć w tym samym mieście i widzieć się raz na dwa tygodnie... nonsens. chociaz wiem, że czasami szybciej dojedzie się nad morze niż z płd na płn Londynu.

Gość british range egg
na sniadanie jadlam tosty :P no tak, mamy z dziecmi maja latwiej, ale tez ich zycie kreci sie wokol dzieci wiec sila rzeczy koleguja sie z innymi mamami. Trudno jest sie z kims zaprzyjaznic w pracy bo wszyscy maja wlasne sprawy, duzo ludzi z ktorymi pracuje nie mieszka nawet w londynie, wiec leca na zbity ryj na waterloo i jada do tych swoich wiosek. nie ma tu wiecej singli????

Gość Błudny Harry
Nie, jestes tylko Ty, co czyni Cie wyjatkowa, bo sie w jakis sposob wyrozniasz.

Gość pshestan sheh opyerjehlach
w parze na pewno jest latwiej, pod wzgledem finansowym przed wszystkim i jak juz tutaj napisal- zycie osobiste jest dosyc ubogie,a jak ma sie chlopaka to zawsze z nim jest sie latwo umowic. widze,ze nie jestem jedyna ktora ma problemy natury towarzyskiej...... ja przewaznie pracuje sama ,wiec nie mam wielu okazji zeby poznac kogos nowego ( chodzi mi o kolezanke, bo chlopaka to mam). poznac kogos z kims sie naprawde fajnie dogaduje jest baaardzo ciezkie.......