Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bazienka:)

DZIEWCZYNY 165 -175 cm GÓRĄ !

Polecane posty

Gość nie umalowana .
nayarana - wiesz co ? chyba masz racje :) choć sama tyle nie mam ale granice 165 to chyba cel w 10 :P

Gość tgethtedh
ja tam mam 177 nosze obcasy teraz 8 cm i możecie mi skoczyć. nogi mam do nieba, pracuje jako fotomodelka i na brak powodzenia nigdy nie narzekałam. albo jest się ładnym albo nie, albo zgrabnym albo nie.

175 to za dużo. Taka kobieta musi miec troche ciałka zeby nie wygladac jak słup, ale tez zeby nie wygladala jak terminator... poza tym takie wysokie maja duze stopy i dłonie, co nie jest ładne :O a zreszta w dzisiejszych czasach faceci sa tak niscy :O ze kobieta przy wzroscie 175 cm i jeszcze lubiaca nosic szpilki bedzie miała powazne trudnosci w znalezieniu faceta nie nizszego od niej :D

Gość nie umalowana .
tgethtedh- wierzmy ,że musisz być śliczną dziewczyna :) masz nogi do nieba ale na ulicy przy 177 na obcasach wysokich będziesz większa od prawie każdego faceta i nie będziesz już postrzegana jako piękna a jako monstrum bez obrazy ;) tak albo jest ktoś ładny albo nie i nie mają do tego nic centymetry :) modelki też są niskie ale nie te na wybieg :P

Gość nie umalowana .
idzcie do tap madyl :)

Gość tgethtedh
hehe no trudno nie zalezy mi zeby kazdy facet na swiecie sie za mna ogladal, w ogole tego nie lubie, chociaz powiem wam ze sporo nizszych prawi mi komplementy i zaprasza na randki. a moj facet jest mojego wzrostu i tez mu nie przeszkadza jak mam obcasy. po prostu staram wam sie uzmyslowic ze od wzrostu w sumie az tak wiele nie zalezy dziewczyna moze miec 150 cm i miec sliczna buzie i proporcjonalne zgrabne ciało. sa amatorzy długich nog, są amatorzy drobnych stópek, jak zwykle bezsensowny temat, zreszta jak 90% tematów na kafe

Każdy ma swoje zdanie. Wg mnie najlepiej wyglądają dziewczyny o wzroście 165 - 175 cm :) :P

Gość vivvaaa
169 cm to idealny wzrost :):):):):):)

Phi 173 cm to jest ideal ;P hehehe a tak powazniej, najwazniejsze zeby sie dobrze czuc i to wsio, nie wazne czy ma sie 165 czy 175 cm....

Gość glizda glizdunia
W pełnie popieram autorkę. No, może zmieniłabym przedział na 163 - 173 cm :) Ale niech będzie, jak jest :) Ja mam 172 cm i już więcej nie chciałabym mieć, ale jestem bardzo zadowolona z mojej szczupłej twarzy, szczupłych rąk, nóg, mogę wszystko jeść i dalej jestem szczupła. A biuścik C :) A dziewczyny poniżej 160 cm nigdy nie będą wyglądać tak ładnie i kobieco, bardziej kojarzą sie ze starymi babami :P Dlatego sądzę, że tak od 163 cm można już nazwać kobietą. Mam koleżankę o wzroście 163 cm i jak nadrobi szpilkami, to mi dorównuje i wtedy jest ok:)

Gość czerwonieusta
A 178 cm to wg Was za dużo? :( Chłopak mnie zostawił dla dziewczyny 170 cm Choć sam ma aż 194 cm :(

Gość lalalalalanananaa
a ja mam 173 cm wzrostu,dla mnie idealnie :) rozmiar nogi 39 wiec tez idealnie :P achhhhhhhh :P:P

Koleżanko uprzejmie oświadczam, że nie podszywam się pod Ciebie. Informacja dla wszystkich: Nie jestem czarną Bazienką, gdyż ona ma 163 cm wzrostu i dla niej idealny wzrost to 163cm, a nie jakieś tam 165 - 175 cm :) Pozdrawiam czarną Bazienkę :**

lalallana bardzo fajny wzrost i rozmiar nogi też :) czerwione usta nie, to nie jest za dużo. Twój facet był po prostu kurwą, ale teraz na pewno znajdziesz lepszego :*

Czarna Bazienko ideałem może nie jest, ale 163 cm to wcale nie jest mało, więc nie przejmuj się. Wystarczą 6-cm szpilki i mi dorównasz :)

Gość iikonka
Mi się wydaje, że ideał to 167cm. Sama mam tylko 158cm i jestem przy kości, nie lubię siebie :(

Gość co za beznadziejny topik
jak masz mniej lub wiecej to jestes gorsza???

Nie jest się gorszym. Po prostu nie ma się idealnego wzrostu i nie jest się ideałem. Nie każdy może byc ideałem :P

Gość starszy masturbant
dokladnie! wysokie dziewczyny są atrakcyjne i ciepłe. miłe takowe ja spotykałem w swoim nieudanym życiu...

Gość AdelaGoreKrak
Ja mam 168cm i to jest najlepsze :)

Gość 181cm
Nie zgadzam się z autorką. Najlepszy przedział to 179 cm - 183cm. Najwięcej modelek jest o takim wzroście.

Dajcie spokój :P ja mam idealnie 165cm i czuję się jak kurdupel XD

Gość modelka.
Wzrost 179 cm to minimum dla ładnej kobiety. Wszystko na niej dobrze leży:) Pozdrowienia dla laseczek o wzroście minimum 179 cm :):):)

Dla kobiety taki wzrost to przesada, tym bardziej, że nie każda jest przy tym zgrabna. Nie każda ma figurę modelki, a i te są dyskusyjne, bo to co ma chodzić na wybiegu nie zawsze jest seksowne. Heh...muszę iść mamę uściskać za dobre geny, bo mimo niskiego wzrostu mam w miarę długie nóżki :P

Fawila Absolutnie nie jesteś kurduplem 165 cm to wzrost średni, dla niektórych wysoki. No i miescisz się w normie :) Nie musisz zakładać szpilek, żeby normalnie wyglądać :) Bardzo dobry wzrost

Gość Dianka_124
a ja mam 152 i co ? jestem gorsze ? :)

Mnie to się wydaje mało, ale pewnie dlatego, że mam wysokiego partnera i przy nim wyglądam jak kruszynka :P

Fawila niski wzrost jest do 160 cm. Od 161 cm już ujdzie, a 165 cm to już wcale nie nisko :)