Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciazarna mama 21lat

bol w dolnej czesci brzucha w 15tc

Polecane posty

Gość ciazarna mama 21lat

hej dziewczynki mam pytanie czy ktoras z was miała taki ból w dolnej czesci brzucha ? bola mnie tez pachwiny i nogi,czasami boli jak na miesiaczke, miałam robione niecałe 2 tyg temu badania dzidzius jest zdrowy a szyjka dobrze trzyma zadnego plamienia, nie wiem czy zadzwonic jutro do mojej gin czy to moze przez te wszystkie wiazadła ktore sie rozdzerzaja? dodam ze jestem bardzo szczupla wazne zaledwoe 47 kilo i nic po mnie jeszcze nie widac.

Gość nie mam pomysly
ten ból to cały czas, czy raczej taki chwilowy.Mnie też czasem tak boli, ale lekarz mnie uspokoil i powiedzial , ze to po pierwsze rozciaganie sie macicy,ktora czasem sie skurcza i rozkurcza-wiec sprawia bol, po drugie znowu macieca moze uciskac cio chwilowo jelita i stad ten bol ale jezeli cie to martwi to zadzwon do lekarza i zapytaj

Gość ciazarna mama 21lat
zadzwoniłabym ale nie wiem czy tak w niedziele wypada:/

Gość nie mam pomysly
może zaczekaj do jutra, jeśli ból nie jest uciążliwy, a jezeli boli cie caly czas, to zadzwon i poweidz, ze to awaryjna sytuacja,bo poprostu sie martwisz

Gość ciazarna mama 21lat
no wlasnie nie jest jakis uciazliwy po prostu sie boje to moja 1 ciaza i taki dziwny bol moze faktycznie tylko panikuje poczekam do jutra

Gość ewcia@
Prawdopodobnie masz takie bole"rozrostowe", też tak miałam. Poleż sobie, no- spę mozna wziąć. Oczywiście jeśli to Cię bardzo niepokoi to idź do lekarza, ale myślę, że jesli nie ma plamienia to nic złego sie nie dzieje. Mnie często bolał doł brzucha w ciazy, ale nie miałam plamień i wszystko było ok.

Gość w dolnej czesci brzucha
to moze byc rowniez infekcja pecherza, ja tak mialam, od 14 tygodnia... bolalo mnie caly czas, niby sie rozrastalam, a mialm po prostu DUZO bakterii w moczu i leukocyty 250... pij duzo tak na wszelki wypadek.

pachwiny i nogi zaczely mi bardzo dokuczac ale dopiero kolo 20 tyg. pozniej bylo jeszcze gorzej..a ztym bolem w dole brzucha, to moze byc infekcja ukladu moczowego, lub przez to ze macica sie rozrasta, to w koncu dopiero 15 tydzien, wez jedna no-spe jak nie przejdzie to wtedy zadzwon do lekarza

Gość w dolnej czesci brzucha
wez nospe i zobacz jak reaguje organizm, bo jesli jest ok i nie jest to infekcja to powinno przejsc, ja sie faszerowalam przez 3 tygodnie nospa i tylko troszke przechodzilo, ale generalnie nadal bolalo, dopiero teraz 21 tc mi przeszlo... pije 2-3 lilty plynow dziennie, w tym duzo wody z cytryna, rano sok z wycisnietych pomaranczy, a w ciagu dnia sok z zurawiny, taki 100%. Teraz mi juz lepiej. Sprawdz sowje wyniki moczu i jakby co to zrob tez posiew.