Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiewiórcze oczka

Jak spróbować zarwać do faceta tak żebyByło inteligentnie i nie wyglądało na akt

Polecane posty

Gość zona, matka i...
nie bajeruj po co badz soba chyba to najlepsze..żaden brak desperacji jak ludzie maja o czym rozmawiać to maja nawet po 5 minutach od poznania

julek, prawda? :) rzucać jakiegoś żartu bym chyba nie radziła, bo a nóż się nie pozna :D

Gość wiewiórcze oczka
ale tym sie mozna szybko zniechecic, bo zalozmy jest koles i on jest w moim typie ale ja nie jestem w jego typie wiec on moze powiedziec albo co gorsza poptrzec na mnie jak na kosmite ;) i powiedziec: Podobno Marsjanie maja nas zaatakowac w 2012 wiec mozesz poczekac do tego czasu na swoja druga polowke ;)

kiedyś tak świrowałam do jednego kolesia aż się we mnie zakochał. a na początku wiem, że nie zwracał na mnie uwagi. a później mu perfidnie serce złamałam. da się? da się.

Gość wiewiórcze oczka
ale ja nie chce nikomu serca złamać.

no ja na początku też nie chciałam :P ale chodzi mi o to, że ja wiem, że na początku mu się nie podobałam, a tak do niego świrowałam... czyli wszystko się da :P

Gość wiewiórcze oczka
a czy to nie jest tak ze a) jesli kobieta zrobi cokolwiek to zawsze wyjdzie to na akt depseracji b) trzeba wziasc to na luz- zwykle zagadanie nie oznacza ze dziewojka chce spedzic z Toba reszte zycia- poza tym jest 21 wiek...!!