Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marikanka.

Jestem wkurzona! Nie mam prawa do zasiłku rodzinnego!!

Polecane posty

Gość
masz 4225 na 1 osobę a większość ma 400-900 . I tobie mało co kurwa won do Usa jebana tylko o hajs ci chodzi . Z twojego syna wyrośnie dobry (nieudaniec życiowy )

Społeczeństwo to dla mnie wszyscy obywatele więc pomoc społeczna powinna dotyczyc każdego - zwłaszcza tego który dał jakis wkład we wspólne dobro a nie tych, którzy szarpia kase od państwa jako trzecie pokolenie rodziny nieudaczników

Gość
Nie tylko osoby ogarnięte pieniądzem . Wynagrodzić synkowi brak ojca ?? Też mam tak samo i wynagrodzeniem jest wyjazd na basen za 20 - 30 zł . (oczywiście raz , dwa razy na miesiąc .

Gość no ale to nieletnie dziecko
to jeszcze żadnego wkładu nie wniosło, dopiero się urodziło i przez te 18 lat to żadnego podatku nie zapłaci. Co z domami dziecka? Przecież to pomoc dla obywateli, którzy wnieśli do wspólnego garnca najmniej :)

Gość kkssjjreuhf
Pomoc spoleczna dotyczy kazdego o ile jest w trudnej sytuacji zyciowej. niestety zdarza sie ze ktos jest w takiej sytuacji przez kilka lat a niektorzy z powodu zdarzenia losowego. ale rozwod z ojcem dziecka bo rodzinie sie nie podobal i malo zarabial przy zarobkach matki takie jak wymienione wyzej to NIE jest trudna sytuacja zyciowa tylko taka, w ktorej wiele polskich kobiet chcialoby sie znalezc.

I po tym domu dziecka niewiele wniosa poza kolejnym pokoleniem nieudaczników. nie pytaj nawet jak bym problem domów dziecka rozwiązał bo chyba nie chcesz wiedziec.

Gość marikanka.
Po pierwsze ja z tym człowiekiem nie brałam ślubu! zażądałam że albo znajdzie lepszą pracę albo niech się wynosi no i sama odeszłam, nawet zdecydowałam że mój syn będzie nosił mojej nazwisko niż nazwisko nieudacznika życiowego który nic nie ma. Moj syn jezdzi na basen co tydzien, oprocz tego chodzi na angielski i na nauke jazdy konnej.

Gość kkssjjreuhf
przynajmniej facet ma teraz szanse na znalezienie normalnej kobiety a nie wydry, która leci tylko na kase...

Gość Tamara tylko
Prowo, nie widzicie tego? :-o

Gość martynaaa
haha ale provo usmialam sie, a ludziska odpisuja i sie pienia :-D

Gość Ewaldi
nie koniecznie prowo , znam taką, która za złotówkę taniej to pojedzie na drugi koniec Warszawy i stare buty sprzeda na Allegro , zapytajcie pracowników MOPS to Wam wiele ciekawego opowiedzą na temat takich materialistek , które mężów z domów wygnały

Gość aliorka________
kobieto ale z Ciebie pustak totalny !!!! Nieudacznik bo zarabia tak mało???? On będzie kiedyś z jakąś kobietą która go docenie a TY za parę lat się pomarszczysz,będziesz starą zgniuśniałą babą którą wyrzucą z pracy ,bo na twoje miejscw będą te młodsze. Wspólczuje Twojemu dziecku któremu nie dajesz prawdziwej miłości tylko tą miłośc kupujesz żal mi Ciebie ,ale pamietaj,że życie się mści na takich babach jak TY :)

Gość kkssjjreuhf
Ewaldi ma racje. U mnie w MOPSie siedza codziennie takie wydry i co miesiac podanie o to...o tamto, zeby tylko wyciagnac. a pod MOPS audi lub mercedesem podjezdzaja. i im sie nalezy. a przyjdzie raz na rok kobieta prosic o pieniadze na opal na zime to nie maja bo budzet na ten rok im sie juz skonczyl. a na kim kurwa sie skonczyl? na tych idiotkach co to potrafia sobie zycie "zorganizowac"

Gość Ewaldi
zapytajcie pracowników MOPS ilu facetów nadal płaci alimenty na cudze dzieci, ponieważ jeszcze nie było sprawy w sądzie rodzinnym na temat wyników badań DNA

Moja sąsiadka tyle wydaje na dzieciaka (11 lat): tenis trener + kort 150zł dwa razy w tyg czyli 8 razy w mies = 1200 oczywiście musiała kupić sprzęt basen - 120 zł karnet angielski - 350 zł mies niemiecki - 350 zł mies gitara - 400 zł mies to daje 2420 miesięcznie plus wyżywienie i ciuchy. Oczywiście mozna dzieciaka nie wysyłac na takie zajęcia. Jej starszy syn (20 Lat) sam w tym momencie zajmuje sie trenowaniem zawodników i wyciaga z tenisa ok 4000 zł mies za kilka godzin na korcie a do tego studiuje na AWF. W lato zatrudnia się jako trener tenisa w hotelach. W tym roku był trzy miesiące trenerem w hotelu ***** gwiazdkowym na Dominikanie i przywiózł oprócz wspomnień jakieś 5000$ - jak na studenta całkiem nieźle. Dlatego nie planuje miec dzieci bo wiem, że nie jestem w stanie zapewnic im przyszłości...

Gość no i dobrze że nie masz
są biedniejsi.