Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubie slodycze i dobrze mi z t

moja sukienka na studniowke

Polecane posty

Gość stripwoman
co to za tandeta, nie wlozylabym jej nawet jakby mi doplacali :O

Róż sam w sobie jest krzykliwy dlatego fason ciuchów powinien być jak najmniej udziwniony... Falbany to już wystarczajacy szok a do tego w różu... Nie uważam że róż jest tylko dla dziwek....

zobacz jak wyglądają dziewczyny na studniówce http://www.1lobochnia.nazwa.pl/UserFiles/Image/news/2008-09/I_styczen/studniowka/SDC10852.jpg a ty co sobą reprezentujesz tą falbaniastą remizową kiecką ? podziwiam że ci nie wstyd w tym chodzić nie nazywaj tej sukienki studniówkową na allegro tylko kiecka na bal - coś w tym podobie :D

loooo... w czerni to jak jakas wdowa;/ no nieladna;/ ta suknia byla z katalogu wloskiego sukni slubnych. biala mogla by byc najladniejsza ze wszystkich kolorow. a co do studniowek. nie wiem dziewczyny kiedy Wy mialyscie swoe ale teraz to panuje ogolny szal. przewijaja sie miliony kolorow, krojow. trudniej jest znalezc dziewczyne w "malej czarnej" niz w zlotej

nie wstyd mi w tym chodzic bo tego wcale nie zakladam :P raz bylam!

Moja stódniówka była wiele lat temu, dziewczyny miały piękne skromne suknie z klasa i nie wygladały jak lafiryndy... Złota prosta suknia to nie to samo co różowa falbaniasta... To że kreacja z włoskiego katalogu nie znaczy że piękna...

Gość ellbal
to jest wlasnie wiocha.. falbanki, kokardki...

podsumowując, zadałaś pytanie czy sprzedasz sukienke, moim zdaniem wątpliwe to..Patrząc na komentarze nie jest to suknia marzeń żadnej z forumowiczek odpowiadających na Twoje pytanie...

no wlasnie widze.. ze na tyle komentarzy zadnego pozytywa. trudno cos innego wymysle. dzieki za szczere opinie

ta sukienka to gwałt na moje oczy zbrodnię którą popełniłaś :D moje oczy przyzwyczajone są do osób z klasą i na poziomie gdzie strój zdobi piękną kobietę a tu krzykliwa kiecka jest górą,kobieta nie istnieje