Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfhdjhhgjff

USA- AUSTRALIA

Polecane posty

Gość jfhdjhhgjff

Który z krajów podoba wam się bardziej ?;]

Byłam tylko w USA. Do Australii jakoś mnie nie ciągnie choć wiem, że tam na pewno jest ciekawie i pięknie. Poza tym za dużo gadów. A USA? nie wiem czy mi sie podoba. Ma cos w sobie - moze cos nieosiągalnego czasem?? wiele rzeczy kojarzy mi sie z filmów i fajnie to widzieć na wlasne oczy.

Gość jfhdjhhgjff
Mnie do stanów bardzo ciągnie. Ale również jest coś w Australii co mi się podoba. Jednak Stany bardziej, zastanawia mnie opinia ludzi :)

Gość jfhdjhhgjff
A Pariss masz jakiś ulubiony stan?

Chcesz jechac na wakacje czy pomieszkac? jakies konkretne miejsce w USA?

Gość jfhdjhhgjff
Mieszkać. W sumie każdy Stan jest wyjątkowy. Ale mnie jakoś ciągnie do Kalifornii. Tamtejszy klimat... LA, San Francisco i San Diego , San Diego piekne miasto.

Gość
Mi się podoba Rosja . Chiny (do Korei północnej mnie nie wpuścili )

Gość jfhdjhhgjff
Mnie jakoś Azja nie interesuję... Znam sporo osób co się kulturą japońską interesuję... Korea..... niebezpiecznie.

Nie mam ulubonego stanu bo bylam narazie tylko raz w Chicago. We wrzesniu znowu lece i pojade do Las Vegas zobaczyc kanion, moze uda sie tez NY. Zobacze. Mieszkac to bym az tak bardzo tam nie chciala.

Gość jfhdjhhgjff
Mam nadzieje , że się uda :) Ciekawa jestem czy w końcu zniosą nam wizy...

Ja w zniesienie wiz nie wierze. Poki co mam na 10 lat a pozniej znowu pewnie pojade ladnie poprosic. Dostalam co prawda bez problemu, ale cale to zamieszanie uwazam za niepotrzebne. Do Kanady nam otworzyli drogę i jakos nie widac tam tlumów Polaków.

Gość jfhdjhhgjff
Dokładnie. Ale nie wiem w czym taki problem jest. Kto jeszcze w Europie musi mieć wizy prócz nas? Chyba cypr i jakiś kraj inny. W każdym razie to śmieszne jest i tyle...

Gość kwasna mandarnka
parisss- las vegas to podobno kwintesencja kiczu i tandety. sztuczne i brzydkie aczkoolwiek bardzo botae misato posrodku pustyni

Gość vcxvcx
australia ma ciezki klimat .. Goraco jest tam .. Nowa Zelandia ma super klimat

Gość kwasna mandarnka
jfhdjhhgjff- na pewnoe Bułgaria, Rumunia. a takze spoza unii na bank Bialorus i Ukraina. Nie ma co jestesmy w prestizowym teamie :) sami widzicie jak rzad USA traktuje Polske :D hahaha

Gość magda8820
USA! bylam dwa lata temu, za rok koncze lo zamierzam tam wyjechac na stale!:) jestem zakochana w nowym jorku!!:D w australii nei bylam wiec wybieram usa!

Gość jfhdjhhgjff
magda ale to wyjezdzasz na jakies studia?

Gość Bywalczyni swiata
Bylam w Australii - ogolnie oprocz klimatu, roslinnosci i kangurkow ;) to mi sie nie podoba. Sydney ma tylko 1 budynek (Opera House) godny zobaczenia, reszta downtown zupelnie jak w usa. Mieszkam w USA i bardziej wole stany niz Australie ;)

Gość kwasna mandarnka
australia ejst opustoszała, dzika i goroca, - wałsciwie ludnosc mieszka tylko nad morzem , głownie w poldniowo-wschodniej czesci. na zachodzie ejst jeszce perth, al ogolnie to graj pustkowie - niezbadany dziki, setkami kulometórw ciagna sie tam bezdroza na których prawie nikt nie mieszka- ale przyroda fascynujaca

Gość kwasna mandarnka
Bywalczyni swiata- a byłas w melbourne?

Gość magda8820
jfhdjhhgjff napoczatku nie na studia;) do rodziny, ciotka ma mi ogarnac jakas prace i na studia w weekendy:)

Gość Bywalczyni swiata
Pariss Nie mam ulubonego stanu bo bylam narazie tylko raz w Chicago. We wrzesniu znowu lece i pojade do Las Vegas zobaczyc kanion, moze uda sie tez NY. Zobacze. Mieszkac to bym az tak bardzo tam nie chciala. Mam nadzieje, ze uda Ci sie zobaczyc LV :) Piekne, wolne od wszelakich zakazow miasto. W nocy tetni zyciem i razi swiatlami ;). Grand Canyon obowiazkowo!!!! trzeba zobaczyc na wlasne oczy. Jest poprostu PIEKNY WIDOK!! :)

Kwaśna mandarynka --> wiem, że LV takie jest i dlatego nie zamierzam tam długo bawić. Chodzi mi o zobaczenie miasta nocą i Wielki Kanion, ktory jest w pobliżu. Lot helikopterem nad Kanionem to moje marzenie ;) Jak dobrze pojdzie to kolezanka bedzie tam robic panienskie wiec pojade z towarzystwem a nie sama ;) A jak nei pojada to i sama sobie zorganizuję.

Gość kwasna mandarnka
las vegas piekne hahaha- to msiato to ochydny kicz

Gość jfhdjhhgjff
Mnie sie podoba Australia ze względu na klimat , roślinność i zwierzęta;] tak to prawda duża cześć to pustkowia.;p

Gość kwasna mandarnka
piekan to jest florencja albo praga ale nie las vegas - prosze was cos z waszym gustem nie tam

Gość kwasna mandarnka
jfhdjhhgjff- 90% australii to jedno wielkie pustkowie co nie mziania faktu ze to fascynujace miejsce

Gość Bywalczyni swiata
W Melbourne tez bylam. Co prawda tylko jeden caly dzien ale zabytki to najbardziej podobaly mi sie: Federation Square i Aquarium. Troche przypomina mi Californie ale to oczywiscie moje zdanie.

Gość kwasna mandarnka
Bywalczyni swiata- Melbeurne ma podobne najzywszy poziom zycia sposrod wszytkich metropolii na swiecie, ejst tez bardzo bezpiecznym miastem. wiele sie tam dzieje - fromuła1 , australia open. pod wieloma wzgledami melbourne pobija sydney. chcoaiz nie iwem bo tam nie byałem. nie wiem z autospji, tylko z wiedzy na temat swiata :)