Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrobcie cos ze soba!!

Prawiczki wyjdzice z domu ! Przestancie byc pesymistami !

Polecane posty

Gość Macra
No to zajebiście daleko :( Chciałabym coś pomóc, przecież nie możesz tak wegetować. Oszczędności się już skończyły mówisz, na dodatek idą święta..eh

1. POL Aleksandrów Kujawski COA.svg Aleksandrów Kujawski 2. POL Barcin COA.svg Barcin 3. POL Brodnica COA.svg Brodnica 4. POL Brześć Kujawski COA.svg Brześć Kujawski 5. POL Bydgoszcz COA.svg Bydgoszcz 6. POL Chełmno COA.svg Chełmno 7. POL Chełmża COA.svg Chełmża 8. POL Chodecz COA.svg Chodecz 9. POL Ciechocinek COA.svg Ciechocinek 10. POL Dobrzyń nad Wisłą COA.svg Dobrzyń nad Wisłą 11. POL Gniewkowo COA.svg Gniewkowo 12. POL Golub-Dobrzyń COA.svg Golub-Dobrzyń 13. POL Grudziądz COA.svg Grudziądz 14. POL Górzno COA.svg Górzno 15. POL Inowrocław COA.svg Inowrocław 16. POL Izbica Kujawska COA.svg Izbica Kujawska 17. POL Jabłonowo Pomorskie COA.svg Jabłonowo Pomorskie 18. POL Janikowo COA.svg Janikowo 19. POL Janowiec Wielkopolski COA.svg Janowiec Wielkopolski 20. POL Kamień Krajeński COA.svg Kamień Krajeński 21. POL Kcynia COA.svg Kcynia 22. POL Koronowo COA.svg Koronowo 23. POL Kowal COA.svg Kowal 24. POL Kowalewo Pomorskie COA.svg Kowalewo Pomorskie 25. POL Kruszwica COA.svg Kruszwica 26. POL Lipno COA.svg Lipno 27. POL Lubień Kujawski COA.svg Lubień Kujawski 28. POL Lubraniec COA.svg Lubraniec 29. POL Łabiszyn COA.svg Łabiszyn 30. POL Łasin COA.svg Łasin 31. POL Mogilno COA.svg Mogilno 32. POL Mrocza COA.svg Mrocza 33. POL Nakło nad Notecią COA.svg Nakło nad Notecią 34. POL Nieszawa COA.svg Nieszawa 35. POL Nowe COA.svg Nowe 36. POL Pakość COA.svg Pakość 37. POL Piotrków Kujawski COA.svg Piotrków Kujawski 38. POL Radziejów COA.svg Radziejów 39. POL Radzyń Chełmiński COA.svg Radzyń Chełmiński 40. POL Rypin COA.svg Rypin 41. POL Skępe COA.svg Skępe 42. POL Solec Kujawski COA.svg Solec Kujawski 43. POL Strzelno COA.svg Strzelno 44. POL Szubin COA.svg Szubin 45. POL Sępólno Krajeńskie COA.svg Sępólno Krajeńskie 46. POL Świecie COA.svg Świecie 47. POL Toruń COA.svg Toruń 48. POL Tuchola COA.svg Tuchola 49. POL Więcbork COA.svg Więcbork 50. POL Wąbrzeźno COA.svg Wąbrzeźno 51. POL Włocławek COA.svg Włocławek 52. POL Żnin COA.svg Żnin Strzelaj dalej

Gość Macra
A ile mieszkańców ma miasteczko?:P

Tajemnica. Jeszcze ktoś ze sąsiadów mnie jakos skojarzy. Z moich pechem to nawet prawdopodobne.

Gość Macra
To tylko moja babska ciekawość :) Jutro muszę wcześnie z wyra się wygrzebać, więc uciekam. Korjonos zostawiam Ci @, też kiedyś kiedyś miałam podobną sytuację więc jak chcesz to napisz Macra@onet.pl - nie gryzę:P

Gość jak sięw kręcił do komisji
to i normalną robotę znajdzie. Choćby w biedronce. Może jeszcze drże dostanie.

Juz pisałem : do komisji było LOSOWANIE. Wszystkie zgloszone nazwiska wrzucili do bębna i losowali. Jaki pracodawca tak robi?

Gość jak dostaje
200 cv z podobnymi kwalifikacjami to tak :classic_cool:

Gość Do korjonosa
Sympatyczna, nie glupia dziewczyna napisala zeby sie odezwal do niej jak bedzie chcial a ten pewnie i tak tego nei zrobi:O Potem narzekacie na los i samotnosc

Ano nie zrobię. Pogadać to mogę na forum, po co mam maile pisać do osoby której nie znam?

Gość żeby ją poznać
spotkać się, zakopulować, zakochać. Wybierz co chcesz :classic_cool:

Nie twórzcie dziwnych teorii, dziewczyna chciała porozmawiać na temat braku pracy, pewnie sama tego oświadczyła i wie jak jest. Ale mi jest potrzebna praca, a nie rozmowa o jej braku.

Gość FHG
może chciala ci obciągnąć

Gość Scwany
Dixon ja jestem optymista nawet nie wiesz jak bardzo , usmiecham sie non stop, na ulicy jestem dla obcych mily i co ? gowno kazdy wykorzystuje moja dobroc A CO TY MYŚLAŁEŚ FRAJERZE HAHA:D

Gość Scwany
prawiczy prawiczek 28 Może założymy stronę www, profil na facebooku i zaczniemy walczyć o uznanie "nie umiejęcych nawiązywać relacji uczuciowych/towayrzyskich" na równi z kalekami? Zawwsze będziue zniżka na pkp TAA L4 I RENTA 2000ZŁ DOŻYWOTNIO :D

Gość Scwany
zosia samosia1 wszyscy siedzą w domach i nie ma jak kogoś poznać -20 NA DWORZE :D

Gość Scwany
Prawiczek bez wiary Przeciwko chłopakowi prawiczkowi pewnie nie. Samo prawictwo jest naprawdę niewielką wadą. Natomiast cechy do niego prowadzące już owszem. PRZYNAJMNIEJ WIESZ O CO CHODZI