Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrobcie cos ze soba!!

Prawiczki wyjdzice z domu ! Przestancie byc pesymistami !

Polecane posty

Gość Scwany
nie zaliczyłem ja gdybym mial kasę, to byc może bym z niej korzystał - oczywiście nie mam na msli wizyty w burdelu, ale podrywanie materialistek i kopanie i ch w tyłek niestety nie mam kasy, nie mam wyglądu, charakteru, niczego, jedynie tytuł naukowy, ale to mała podnieta dla kobiet :/:/ NĘDZA ŻYCIOWA

Gość Scwany
Dlaczego? Dlatego że zawsze się wstydziłem faktu, że nie jestem taki fajny jak ci lubiani kolesie co imprezuja, mają mase znajomych . Wstydziłem się siebie, czułem się niegodny posiadania dziewczyny i sądziłem, że jakby już zobaczyła jakie mam beznadziejne życie i charakter to by mnie olała. TAA A SKĄD WIESZ JAKIE ONA MA ŻYCIE ?

Gość zxers
nigdzie nie wychodze , W dzisiejszych czasach brakuje fajnych kobiet .. Wiekszosc jest zdemoralizowana .

Gość Scwany
Dixon nie wiem co takiego jest w dresach ,ze one na nich leca 1. PAKUJĄ NA SIŁOWNI 2. MĘSKO WYGLĄDAJĄ 3. MĘSKO SIĘ ZACHOWUJĄ. 4. KIEDYŚ TEŻ CHODZIŁEM W DRESACH :D

Gość Scwany
do offerma nie widzisz roznicy miedzy napie**alaniem ludzi a nie pozwoleniem wejsc sobie na glowe dresowi jak kobieta widzi, ze nie potrafisz zareagowac jak ktos Ciebie obraza, to wie, ze nie zareagujesz jak ktos zacznie obrazac ją HAHA A JAK DRES PO SIŁOWNI WAŻY 100KG, A ON 70KG TO CO ON MOŻE MU ZROBIĆ ? WYJDĄ NA SOLO I DRES GO ZABIJE :D

Gość prawiczy prawiczek 28
To nie dość się starałeś. W ogóle się nie starałeś. Mogłeś już być po 3 randkach z kafe na fali stalingardomanii :O.

Gość Scwany
WSZYSTKO PRZECZYTAŁEM DLA ODPRĘŻENIA HAHAHA:D TROCHĘ MI WAS ŻAL, ALE TO WASZA WINA. TRZEBA BYŁO NOSIĆ DRES A NIE DŁUGIE WŁOSY W KTÓRYCH WYGLĄDACIE JAK CIOTY :P

Gość prawiczy prawiczek 28
Wszyscy poszli na randki

Gość eldo1992
a ja jestem jeszcze i cooo ;p;p

O widze, że kolega Scwany sie bardzo natrudził... Sam sie przyznał, że jest dresem, no nie mogę. Dres i do tego jeszcze kmm- kompleks małego mózgu :)

Gość Marco Polo.
doszedłem do wniosku ze skoro nie moge pierdolic (kobiet) to pierdole (wszelkie relacje) i chuuuuj!

Gość Marco Polo.
nie pojadę tez do starych i spierdolę im swieta

Gość Marco Polo.
skoro ja cierpie to niech kurwa wszyscy zaznają goryczy

Oj norma, norm. Myslisz, ze tylko Ty tak masz? Zawzyczaj kiedy chce sie czegoś unikąc to wychodzi jeszcze gorzej... Taki lajf, jak to ktos napisał gdzieś :)

Gość Marco Polo.
maria izabela a ty co siedzisz na cafe? nie masz co robić?

Gość o ile nie masz raka
z przerzutami do wielu organów i perspektywy bolesnej śmierci w ciągu pół roku to twoje życie wcale nie jest takie złe.

Gość fsfsfs
ja nie jestem prawiczkiem bo to zaden problem w dzisiejszych zcasach zaruchac ale jestem sam bo nie potrzebuje kobiet do szczescia nie mam kobiety robie i mam wszystko a laski zostawiam dla niedojd niech wyprowaja sobie zyly na rodzine ja sie wtedy bede bawil popijal piwko lezac na kanapie i ogladajac nowy film na plazmie a pozniej pojde sie zdrzemnac pozniej przejechac odwiedzic znajomych robie co chce, jak trzeba to dupe przyprowadze czy odwiedze zeby zaruchac raz na jakis czas a wy macie zdrowo nasrane we lbach zeby tak sie spinac, poruchajcie co to za problem polki sa w czolowce najbardziej kurwiacych sie lasek cala siec kurew jest wiec nie narzekac bo z laska bedzie gorzej to wam gwarantuje

Gość Marco Polo.
[zgłoś do usunięcia] fsfsfs - a jaki masz patent na ruchanie? opisz jak do tego doprowaxasz?

fsfsfs Może oni chcą w życiu czegoś więcej niż leżenia na kanapie przed plazma i picia piwa? Nie wszyscy maja takie same marzenia, zrozum to :)

Gość fsfsfs
maria izabela de la krata nie to ze nie ruchaja tworzy im gowna w glowie ktore sie nazywaja "jak zarucham bede nareszcie szczesliwy" a prawda wyglada tak: zarucha to bedzie szczesliwy bo zaruchal ale przez chwile a pozniej bedzie to samo wiec wniosek: trzeba zaruchac moj patent: kurwy - raz za kase innym razem za darmo a jeszcze innym razem wyrwe na necie albo w klubie

Gość Marco Polo.
łatwo te w necie i na dyskach? chyba sa wyczulone na kurwiarzy?