Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JJjjjJJJjjjJJJJ

Nie mam przyjaciół/ ki

Polecane posty

Gość JJjjjJJJjjjJJJJ

Nie mam nawet znajomych.. tak sie ułozylo i tyle.. nie poszlam na studia tylko robie kursy grafiki, od nast roku zaczynam się uczyće. Zamknelam sie na ludzi a teraz strasznie cierpie i zazdroszcze. Marzę o przyjaciółce. O kobiecie, z którą wyjde na zakupy, poplokuje przy kawie, bede jadla lody przy romansidle w lozku robiac sobie span z ogórków. O Kobiecie dla której zrobię wszystko , oddam wszystko, wstane o 2 w nocy żeby uratować kiedy będzie płakać. A może tego nie ma? naiwna jestem? za duzo filmów?

Gość JJjjjJJJjjjJJJJ
ehhh...

Gość ciekawska hela
marzysz o przyjaciółce/kobiecie dla której wszystko byś zrobiła? możesz się w życiu bardzo przejechać na tzw przyjaciółkach ja już dawno przestałam wierzyć w dobre intencje koleżanek

Gość JJjjjJJJjjjJJJJ
Przynajmniej spróbować... jak mamy czuć spokój kiedy nie wiemy co to jest sztorm??

niestety ale popieram Hele . w sumie to od dłuższego czasu trzymam ludzi na dystans choć czasem brakuje kogoś do pogadania i zakupów . tak po prostu :(

Gość ciekawska hela
ja już próbowałam próbować, same niewypały powiadasz że robisz kurs grafiki? no proszę, a ja póki co dorabiam jako pseudo grafik:D

Gość tysia91
Też brakuje mi przyjaciółki prawdziwej, takiej od serca, jakoś wszystkie ''najlepsze przyjaciółki'' zawiodły i na dzień dzisiejszy nawet nie mam z kim pogadać:-(

Gość JJjjjJJJjjjJJJJ
chyba byłabym super przyjaciółką, wiecie dziewczyny?

Gość ciekawska hela
no właśnie, bo takie są "przyjaciółki", dopiero niedawno zdałam sobie sprawę jak bardzo ludzie są cyniczni a ja naiwna, prawdziwego kumpla zresztą też niełatwo znaleźć, wszyscy moi starzy znajomi albo zawiedli albo o mnie zapomnieli i dlatego smęcę teraz na forum:P

ja też nie mam żadnej przyjaciółki. Miałam kiedyś a raczej mi się wydawało, że mam ale mnie olała bo wolała ćpanie z inną "przyjaciółką":O może i są gdzieś przyjaźnie ale to chyba zanikające zjawisko. Trzeba mieć szczęście. Ja już się kilka razy przejechałam ale nie powiem, brakuje mi także wypadów razem na miasto z jakąś babeczką, picie piwka, plotkowanie albo obejrzenie jakiegoś durnego filmu w tv. Chyba przez to wszystko stałam się bardzo nieufna i ciężko byłoby mi znaleźć kogoś odpowiedniego. Jak narazie nie ma nikogo kto by zasługiwał na miano dobrej koleżanki a co dopiero przyjaciółki... teraz jest dużo fałszu, kłamstwa i nieszczerości:O

Gość tysia91
ciekawska hela- zgadzam się z Tobą, trudno o przyjaciela na dobre i na złe, ale nie traćmy nadziei :-) może czeka tuż za rogiem :-)

Gość ciekawska hela
też mi brakuje takiej osoby, z którą mogłabym wyjść na piwko, obejrzeć film itd kiedyś miałam współlokatorkę która była jednocześnie moją najlepszą koleżanką...przez 5 lat, ale po 5 latach coś jej odwaliło i zaczęła się na mnie wyżywać, w życiu bym się czegoś takiego nie spodziewała brakuje mi tych wspólnie spędzonych wieczorów przy słuchaniu radia i oglądaniu Housa

Gość tysia91
Dobrze wiem jak to jest kiedy chciałoby się iść do kina, na zakupy, gdziekolwiek albo zwyczajnie pogadać a nie ma ani jednej osoby, która czeka na taką propozycję :-(

Gość JJjjjJJJjjjJJJJ
No normalnie siedzę i ryczę. Ale ze mnie głupia baba...i zadnego telefonu w notesie. Nawet notesu nie mam !!! Pójdę po chusteczki .....

Gość tysia91
Własnie i tego najbardziej brakuje:-( Jestem w naprawdę trudnym momencie życia- rzucam studia i chcę zaczać inne, ludzie na studiach kompletnie nie byli przyjacielscy do tego ''przyjaciółki'' zawiodły nagle nie mają czasu itp a ja zostałam sama ze wswoimi wątpliwościami, rozterkami masakra

Gość ciekawska hela
mam taką jedną koleżankę z którą raz na ruski rok można było pójść na piwko, ale odkąd znalazła chłopaka i tak rzadki kontakt stał się jeszcze słabszy

Gość ciekawska hela
na moim roku ludzie też nie byli zbyt przyjacielscy, ale to nie dla tych ludzi studiowałam zresztą komu teraz studia potrzebne do szczęścia, z tytułem mgr inż. mogę jedynie liczyć na pracę dorywczą nie w zawodzie

Gość ania i juz
autorko skąd jesteś, też szukam kogoś takiego! :(

Gość tysia91
Fakt nie dla ludzi się studiuje, ale kierunek też okazał się pomyłką więc postanowiłam się ewakuować, a wgl skąd jesteście dziewczyny?

Gość JJjjjJJJjjjJJJJ
ja mam przecudownego chłopaka, który spełnia się jako przyjaciółka w życiu. Ale to nie to samo.. i on to wie. Jest przekochany. Ostatnio napuścił bąbelków do wanny , zaprosił mnie. Leżeliśmy w ciszy. - "nie rozumiem czemu jeszcze nie znalazłaś. Jesteś świetna!" taa a a.a aa .a... a.aa..... jestem świetna. Przekonuje to kogoś???

Gość dziewczyny to mam pomysl
moze piszcie z jakich miast jestescie i tym sposobem moze nawet zawiaza sie tu jakies przyjaznie na kawke i pogaduchy co?

Gość ciekawska hela
ja jestem z lublina jeśli to kogoś interesuje:P chłopak zawsze bardziej doceni niż jakakolwiek przyjaciółka, niestety takie życie

Gość JJjjjJJJjjjJJJJ
Jestem z Krakowa. Ja mam 19 lat i na razie dalam sobie spokoj ze studiami , czasem gdzies popracuje ale rodzina ciągle tępi mnie , ze jestem niepożyteczna . a ja po 12 latach edukacji , pisania sprawdzianów, kartkówek, wstawania o 6, 8 h lekcji w piątek, wf'ie po stu matematykach chce po prostu usiasc na tylku i zajac sie przez rok moją pasją: malarstwem i grafiką.

Gość ciekawska hela
autorko a masz jakąś internetową galerię? publikujesz gdzieś swoje prace?

Gość tysia91
To jesteśmy porozrzucane po Polsce jak nie wiem co :-) ja Bydgoszcz jakby co :-)

Gość JJjjjJJJjjjJJJJ
Tak naprawde marzyłabym o paczce kobietek, z ktorymi czulabym sie szczęśliwa i czułabym sie swojo. NIE OBCHODZI MNIE czy bedzie gruba, chuda, czy będzie miała 70 A czy duże D, czy będzie seksowna, czy będzie miała pryszcze, problemy z powodu rozstępów, wysoka czy niska. Chce żeby mnie kochała. I rozśmieszała mnie kiedy świat mi się zacznie walić. I to chcę jej też ofiarować. wrrrr