Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgbfdhbdf

Jak to u Was kobiety jest z tym orgazmem ?????

Polecane posty

Gość fgbfdhbdf

Witam.. Mam takie pytanie.. Otóz.. Podczas seksu gdy kobieta osiagnie orgazm i mimo tego nie przerywa seksu drugi czy tez trzeci orgazm osiaga o wiele szybciej niz ten pierwszy? Kocham się ostatnio z dziewczyną.. Przykładowo.. Orgazm osiaga po 5 min pierwszy.. Do kolejnego wystarczy juz 30 sekund.. A do jeszcze kolejnego 20 sekund.. Oczywiscie liczby te to tylko przykłady.. Facet po orgazmie musi się dłuzej pomeczyć by osiagnać drugi.. A u was kobietki? Bo nie wiem czy mam wierzyc przyjaciółce czy mówi tak tylko bym jej spokój ;p

Gość heheheeeeee
niezle cie wkreca:D

Gość a mi sie wydaje
ze tak jest... jestem kobieta mam 25+i troche juz doswiadczenia. ;)

Gość oj zaraz wkreca
ja tak czasem mam :)

Hmm.. pierwszy po 5 min, drugi 30s, trzeci 20s.. kolejny po 10s, następny po 5 czy po 1s? Niezły jesteś, może jakaś książke napisz, poradnik dla facetów ''1000 orgazmów w 10 min'' . Będziesz sławny i bogaty, tak bogaty że już nawet nie będziesz musiał szukać porad na kafeterii, od tego będziesz miał specialnie wykfalifikowanych ludzi, (tak tak, jestem zazdrosny. :)) Pozdrawiam mistrzu.

jest to stan orgazmiczny Kobiety inaczej reagują niż my . Orgazm u nas kończy sie wytryskiem i stan ten opada bardzo szybko. U kobiet ten stan orgazmiczny utrzymuje sie dłużej Więc mówiła ci prawdę.