Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokoszka- matrioszka

Jak nauczyć się nie przejmować o tym co myślą o mnie inni?

Polecane posty

Przejmuję się co myślą o mnie inni- najchętniej nie wychodziłabym z domu. Jak się nauczyć mieć to gdzieś?

Gość powiem Ci...
nie przejmuj sie tym, co myślą inni.. tak rzadko to robią...

najpierw doceń siebie. jeśli nie jesteś zbyt pewna siebie, zawsze będziesz myśleć, że ludzie się z ciebie śmieją, że myślą źle:) pierwszym krokiem ijednocześnie najważniejszym jest samoakceptacja;)

Gość jflkflskfs
Ja sie kiedys przejmowalam do tego stopnia ze nieraz plakalam z tego powodu... Dwa lata temu zmienilam prace i poszlam tam z podejsciem " W pracy niema kolezanek, a do pracy ide po to zeby pracowac..." I z takim podejsciem dalej tam chodze i wlasnie tam sie nauczylam zlewac "cieplym moczem" to co mowia inni i wolgole... Lata mi to szczerze mowiac, olewam puste idiotki i traktuje je jak powietrze... Moze sobie mysla ze wyzej sram niz dupe mam, bo nawet czesc nie mowie :D ... Ale co z tego? :D

prawda jest taka, ze cokolwiek ktokolwiek by robil to i tak gdzies tam w glebi serca bedzie zadra jak nas ktos obrazi czy ponizy. trzeba sie nauczyc jednak przechodzic nad tym do porzadku dziennego. ja staram sie zawsze wygadac mezowi i potem razem sie z tego smiejemy. trzeba sobie zdac sprawe z tego, ze to ICH zycie, ICH problem a ja swoje mam w domu :)

no najlepiej miec wlasnie taka najblizsza osobe z ktora mozna pogadac i sie wygadac, gorzej jesli sie nie ma takiej osoby :(

Gość ///kkkkkkkkkkkkkkkkk
a co tam..podbije Ci🌻:P