Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tobylodziwne

czy ktos wie,co to moglo byc??????

Polecane posty

Gość tobylodziwne

Wczoraj wieczorem dostałam bardzo silnych bólów z prawej strony brzucha, bardziej u dołu, ale nie byłam początkowo pewna, gdzie dokładnie. Nigdy wcześniej mnie tam nie bolało. To był ból kujący, zmieniający intensywność. Trzymał okolo godziny, nie pomógł ibuprom max, ale zasnęłam. w nocy obudził mnie ból, wstałam i wtedy było najgorzej, aż nie mogłam się wyprostować, chciałam obudzić narzeczonego, ale mówiłam za cicho.. wyprostowałam się na silę w pewnym momencie, kiedy bolało najbardziej i po jakimś czasie było dużo lepiej, ale brzuch cały czas był trochę spuchnięty. dziś rano troszkę mnie pokuło, ale na razie jest całkiem dobrze. czy ktoś ma pomysł co to może być? czy mam udać się z tym do lekarza? co radzicie? nie chce z siebie zrobić hipochondryczki, że z bólem brzucha lece do lekarza... ale się trochę martwie.

Gość wyrostek
robaczkoy

Gość tobylodziwne
pomyslałam o tym, ale nie wymiotowałam, nie mam goraczki... czy to mógł być atak tego wyrostka w takim razie? poza tym toodpuszcza tak jak teraz? że jest niby ok przez jakis czas?

Gość wyrostek
jA ANI nie wymiotowalam ani nie mialam goraczki a wyrostek wycieli

Gość wyrostek
dla pewnosci idz do lekarza

Gość Z12ewase
myślę ze to może być kamień nerkowy który się przemieszczał