Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 tobylodziwne

czy ktos wie,co to moglo byc??????

Polecane posty

Go艣膰 tobylodziwne

Wczoraj wieczorem dosta艂am bardzo silnych b贸l贸w z prawej strony brzucha, bardziej u do艂u, ale nie by艂am pocz膮tkowo pewna, gdzie dok艂adnie. Nigdy wcze艣niej mnie tam nie bola艂o. To by艂 b贸l kuj膮cy, zmieniaj膮cy intensywno艣膰. Trzyma艂 okolo godziny, nie pom贸g艂 ibuprom max, ale zasn臋艂am. w nocy obudzi艂 mnie b贸l, wsta艂am i wtedy by艂o najgorzej, a偶 nie mog艂am si臋 wyprostowa膰, chcia艂am obudzi膰 narzeczonego, ale m贸wi艂am za cicho.. wyprostowa艂am si臋 na sil臋 w pewnym momencie, kiedy bola艂o najbardziej i po jakim艣 czasie by艂o du偶o lepiej, ale brzuch ca艂y czas by艂 troch臋 spuchni臋ty. dzi艣 rano troszk臋 mnie poku艂o, ale na razie jest ca艂kiem dobrze. czy kto艣 ma pomys艂 co to mo偶e by膰? czy mam uda膰 si臋 z tym do lekarza? co radzicie? nie chce z siebie zrobi膰 hipochondryczki, 偶e z b贸lem brzucha lece do lekarza... ale si臋 troch臋 martwie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wyrostek
robaczkoy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tobylodziwne
pomysla艂am o tym, ale nie wymiotowa艂am, nie mam goraczki... czy to m贸g艂 by膰 atak tego wyrostka w takim razie? poza tym toodpuszcza tak jak teraz? 偶e jest niby ok przez jakis czas?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wyrostek
jA ANI nie wymiotowalam ani nie mialam goraczki a wyrostek wycieli

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wyrostek
dla pewnosci idz do lekarza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Z12ewase
my艣l臋 ze to mo偶e by膰 kamie艅 nerkowy kt贸ry si臋 przemieszcza艂