Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydullabety

jestem przecietna ! Polskie rysy twarzy sa najbrzydsze

Polecane posty

Gość brzydullabety

nie lubie siebie, polki nie sa piekne, jestesmy ladne ale zwyczajne. Jak trafie na zjawiskowa kobiete to zagraniczna turystka albo mieszana :o a my? Plaskie twarze , malo wyraziste,okragle buly , male usteczka ,nijakie oczy, jasne brwi i rzesy. Gdyby nie makeup bylaby masakra...

Gość brzydullabety
no ale taka jest prawda. Zaluje ,ze nie mam latynoskiej urody :o tylko takie niewiadomo co ,zwyczajna jak tysiace innych kobiet

Gość brzydullabety
to tylko wyjatek , tak jak jagodzinska. Moze chodzi o brak kasy ? Na wystylizowanie sie? Bylam w usa i sie zalamalam... Wiekszosc to pasztety i grubasy -fakt . Ale sporo jest niesamowicie fajnych babek ...az chce sie w sobie wszystko poprawic

styl przychodzi wraz z rozwojem gospodarczo spolecznym, daj polkom troche czasu, od stylizacji pewexowskich jeszcze za malo wody uplynelo

I jeszcze taka tancerka, niezbyt duża, jest ładna. Zapomniałam jak się nazywa.

Gość Mystery_
ładna jest ta z top model co grała w quo vadis, jak jej tam?

I Scorupco tez jet ładna. A Krupa nie grała w "Quo Vadis". Tam Mielcarz siedziała na byku.

a to herbus nie tanczyla na slaskich drozkach w kazdym razie rysy twarzy sie nie licza, zawsze mozna zalozyc papierowa torbe

Gość Mystery_
Mielcarz, o tą mi chodziło

Jeśli nie liczą się rysy, to co się liczy? Zwieńczenie ud? :) (Bardzo mi się to spodobało. :)

Piękne kobiety da się w Polsce spotkać, ale graniczy to z cudem. wymienione przez was: Herbuś. - wielka końska twarz, progemia, długaśny nos, i zero wcięcia w talii tzw kloc. Cielecka - marna imitacja kobiety, męskie rysy twarzy, zero kobiecości i ten długaśny nochal Jagodzinska - brzydota z końskim ryjem Piękne polki hmmm to: Magda Frąckowiak, Iza Miko

Gość brzydullabety
jem kupe krupie i murzynkow w szikago

Gość 4r5678yutrt
zgadzam sie! po czesci... bo widuje naprawde wiele ladnych ale nieprzecietnych polek. ale zdecydowana wiekszosc jest jednak zwykla. szczegolnie te naturalne blondynki, mysie blondy. sama taka jestem i w dodatku mam zwykla twarz, cos jak zajac z pierwszej miloci (http://pierwszamilosc-pm.socjum.pl/_/spolecznosci/pierwszamilosc-pm/galeria/neb10c0bef87f54b84c933e70850811f8.jpeg) niby ladna twarz, proporcjonalna, ale do bolu nijaka i przecietna, nawet zmiany fryzury i makijaz mi nie pomaga

Wszystkie mają końskie twarze? Nie przesadzaj Rusłanie.

najgorzej jak kobieta ma jasne brwi i je musi poprawiać masakra wygląda to nie dość że groteskowo to na dodatek obrzydliwie, po co wy na siłę z siebie robicie szkarady?

Gość brzydullabety
wygladam podobnie jak ona ,tyle ze jestem ciemna blondynka ...chcialabym miec ladnie zarysowane kosci policzkowe ,wyraziste oczy. Makijazowe sztuczki to sciema .zostaje chirurg i wyglad ewy minge :o

Gość imma bad girl
aaa tam, głupoty gadacie. Ja jestem Polką (chociaż pewnie nie w 100%) a uważam się za piękną . Zgłoszę się do następnej edycji Tap Madl i wygram już na wejściu 👄🌼