Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydullabety

jestem przecietna ! Polskie rysy twarzy sa najbrzydsze

Polecane posty

Gość Amicorum
po 1 jest troche ponad 6000000000 luda na świecie z czego 3 miliardy to kobiety z czego może tylko pare milionów jest tak naprawde ładna na surowo. Reszta bez makeupu nie ruszy. po2 włosy można przefarbować. Twarz umodelować różem maskarą i innymi cudami. A pomyśl że są i takie panny których nic nie uratuje (powypadkowe, po ciężkich poparzeniach , z wadami genetycznymi typu naczyniaki, i żyją! Wzczególnie te na poczatku wspomniane wiedzą jak ważne jest zdrowie. Wierz mi że ktoś komu ściągają skórę z bandarzami nie mysli w tym momencie czy jest ładny. Choćby najreularniejsza i najładniejsza buzia nie będzie ładna jeśli w środku jej nie będzie nic wspierać. Znaczy jeśli nie podbuduje urody pasją inteligencją radością życia. Owszem pokrzywa może załować ze nie jest różą ale w żaden magiczny sposób sie tą różą nie stanie. Ważne żeby zobaczyć nasz prywtny potencjał, zobaczyć co da się zmienić a co się zmienić nie da. Też do ładnych sie nie zaliczam, ale ludzie jakoś od emnie nie uciekają.

brzydulabetty---pisałaś o latynoskiej urodzie. To ja mam taką bo jestem mieszana. Wyglądam jak typowa Latynoska-gęste czarne włosy, wyraziste oczy, pełne usta. Figurę też mam ładną ale karnację mam naszą polską---jestem blada.

Gość latynoski mają problem
z owłosieniem :O

Gość refleksyjna

Ratunkiem sa emigranci.Naprawde.Tyle zlego sie o nich mowi a oni sa zajebisci. Jesli zaplodnia oni brzydkie Polki to najprawdopodobniej wiekszosc dzieci bedzie ladniejsza od matek.

Gość refleksyjna

Ratunkiem sa emigranci.Naprawde.Tyle zlego sie o nich mowi a oni sa zajebisci. Jesli zaplodnia oni brzydkie Polki to najprawdopodobniej wiekszosc dzieci bedzie ladniejsza od matek.

Tez macie problem, A mi się chcę seksu.. i co, trzeba żyć w tej nędzy zwanej celibatem