Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleopatra2011

od kiedy widac juz brzuch?

Polecane posty

Gość kleopatra2011

jak w temacie dziewczyny, od kiedy zaczął wam rozsnac brzuch? zrobiłam test tydzien temu po dniu spodziewanej @, byłam płaska a teraz wydaje mi sie że sporo urósł, czy to normalne?

Gość mój wyskoczyl w 5 miesiacu
w 6 zrobił się duży, w 7 ogromny. W 9 chyba sobie kupię taczki i będę brzuch woziła bo nie uniosę.

Gość kleopatra2011
a wczesniej byłas płaska jak deska? u mnie to troche dziewne ze po miesiacu juz widac (dla mnie) ale moze to jakas moja schiza, nie moge sie przyzwyczaic do nowej sytuacji:)

co kobieta to inaczej ;) mi pozno wybil-a raczej rozlal sie po bokach, sasiadki mojej mamy dopiero jak bylam w 7 miesiacu ciazy skapnely sie ze w ciazy jestem ;)

Gość mamuńka
Mi w 9tygodniu wyraźnie się zarysował, w 13 miałam już całkiem spory. To że brzuch tak szybko rośnie, to nie kwestia samego dziecka, bo ono jest jeszcze zbyt małe, ale często mamy wzdęcia we wczesnej ciąży, trudności z wypróżnianiem, to wszystko powoduje, ze brzuch się "nadyma".

Gość misia1111111111111111111111
ja tez byłam chuda jak decha i po miesiącu było widać

Gość idzie mi 15 tydzien
i nie widac brzucha fakt jest lekko wydmuchany :P tak jakbym sie duzo najadla ale dla innych osob jest niewidoczny :) mysle ze tak za 2 miesiace bedzie juz go widac golym okiem dla obcych :) ahhh i jestem bardzo szczupla

Gość ale sie usmialam:)
mi ok 18-19 bylo cos tam widac ale niewielki, jak mialam obcisla bluzke . obecnie zaczynam 8 mies jest wiekszy ales kto nie wiem by nie powiedzial ze w ciazy jestem :)ps dziecko duze:)

Gość lulyja
U mnie w 6 miesiacu zaczęło byc lekko widać, teraz jestem w połowie siódmego, a dalej nie widac jakoś bardzo. Młode ma normalne gabaryty, stosownie do tygodnia ciaży

Gość kalineczka20111987
U mnie w 4 m-cu było już widać, w 3 tylko taki czubek na wysokości pępka

To chyba kwestia indywidualna jest. U mnie dopiero w 6-m miesiącu i to pod koniec (tak 25-26 tc) ludzie już widzieli na pewno i sie pytali. Ale ja widziałam, ze mi się powiększył znacznie wcześniej - tak po 10 tc. Tyle, że najbardziej to odczuwałam w tali - nic nie mogłam nosić, bo wszystko mi cisnęło, choć waga pokazywała minus cztery kg.

u mnie pod koniec 4 miesiąca kobieta zgoniła kogoś z miejsca bym usiadła(zima miałam na sobie kurtkę, gruba, nie wiem gdzie ona tą ciążę dojrzała bo dla mnie z kurtką widać nie było) brzuszek zaczął wystawać gdzieś w 3 miesiącu( tak że ten kto wiedział o ciąży to widział) obcy zaczęli zauważać na przełomie 4-5 miesiąca( jak ta pani w autobusie). Choć zdarzały się panie co i po terminie nie widziały że w ciąży...