Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tamiła

Który obraz ładniejszy? Błagam o pomoc.

Polecane posty

Hmmm, no właśnie chciała w fiolecie... ten fiolet na ścianie jest bardzo jaśniutki. Brąz nie pasuje jej wogóle, ma pokój fioletowo, szaro, czarny, więc brąz nie bardzo :(

Gość liviana85
klaudia-03.09-bez podszywów http://allegro.pl/deko-obraz-wielki-105x70cm- obrazy-na-plotnie-i1349212497.html A co myślisz o tym? Też ładny fiolet taki delikatny. zdecydowanie popieram Klaudie obraz ktory znalazla na allegro jest poprostu sliczny.z tych dwóch twoich autorko wybrałabym ten 2 ale majac do wyboru jeszcze ten z allegro to bym sie nawet nie zastanawiała:-)

ten storczyk jest ładny, ale nie jest malowany recznie wiec odpada..... a kwota nie gra roli.

Co ja chce to mało istotne... Mama widziała właśnie taki tryptyk malowany na płótnie ale w czerwieniach u mojej bratowej i jej się tak spodobał..... Te drukowane są takie bardziej nowoczesne jednak, nie wiem, chyba by wolała malowany.....

Klaudio - nie przejmuj się, tak jak piszesz, to kafeteria tylko i tu zawsze jest się czego przyczepić :) Ale dziękuję bardzo za chęć pomocy :) 🌻 Mi się ten storczyk podoba bardzo, do mojego pokoju by pasował bo mam tak bardziej nowocześnie.... ale mojej mamie to jednal taki namalowany by pasował bardziej. Ona to nawet podkreśliła, że ten obraz od bratowej jest ręcznie malowany :)

Gość Vitalianka
w art&buisness ostatnio był ciekawy artykuł na temat obrazów :)