Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciężarna21

Jestem w ciąży.. a on..

Polecane posty

wiesz, na pewno byłoby dobrze, gdyby on jednak zmienił podejście, ale ile takich historii dobrze się kończy? Skup się teraz na sobie, dużo wypoczywaj i zdrowego dzieciątka życzę :)

Gość 11111111
PYTALEM SIE KRETYNKO ILE LAT MA TEN FACET ,

Gość Ciężarna21
Dziękuje bardzo :) Wiesz nie jest mi z tym najlepiej, ale mam dla kogo żyć i właśnie ze względu na te dziecko nie będę się załamywać.

Gość Ciężarna21
28, nie jestem kretynką to raz , a dwa nie mam obowiązku odpowiadania na Twoje pytania.

Gość 11111111
PIEKNIE DZIEKUJE, TZN ZE TO WPEŁNI DOJRZAŁY FACET JEST , O IJKI BYSTRY TYLKO POGRATULOWAC GO TOBIE, WTAKIM RAZIE

Gość seremenkaaaa
kochana dziecko to wielkie szczescie, wiem ze moze byc ci trudno ale dasz rade, nie ty jedna, a facet jak facet, w panike wpadl, ale ty zrob po swojemu, nie wyobrazam sobie zeby moglo byc inaczej, moze to chwilowy szok dla niego, jak nie to trudno, bedzie placil alimenty, a ty jestes mloda i na pewno ulozysz sobie zycie, to juz nie te czasy ze panna z dzieckiem jest na straconej pozycji nie przejmuj sie chamskimi wpisami, bo wiesz tu na kafe, wszyscy sie dupcza po bozemu tylko po slubie tylko w ramach prokreacji, wszyscy sa swieci, i zawsze maja kontrole nad wszystkim, przewiduja wszystkie zagrozenia i chodza co miesiac do spowiedzi:) maja kulturalnych partnerow idealne rodziny:) kochajacych malzonkow i piekne sliczne dzieci:) a twoj chlopak juz nie jest taki mlodziutki wiec powinien przyjac to na klate :) i pewnie tak bedzie zycze powodzenia,

Gość 11111111
MOIM ZDANIEM TO WIELKI DUPEK I BUC ZNIEGO JEST, I JESLI MOGŁBYM WYRAZIC SWE ZDANIE TO WYKRSL GO ZE SWEGO ZYCIA BO NIE ZASŁUGUJE NA TO ABYWNIM BYC, BEDZIE OJCEM TWEGO DZIECKA I TYLE, MAM ODCZUCIE ZE PASOWAŁAS MU I BAWIŁ SIE TOBA, OT TYLE, WIEM ZE PRZYKRE TO JEST, NIE CHCE DENERWOWAC CIE, ALE ODCZUCIE TAKIE MAM, I NAWET DLA DOBRA DZIECKA NIE ZGODZILAA BYM SIE NA TWOIM MIEJSCU NA TO ABY BYL ZTOBA DALEJ, BO MOIM SKROMNYM ZDANIE W TAK TRUDNEJ I CIEZKIEJ CHWILI ZAWIODŁ JUZ TAK TWE ZAUFANIE ZE BARDZIEJ POLEC MYM ZDANIEM JUZ SIE NIE DA, JAK ZAUFAC MU W PRZYSZŁOSCI, SKAD WIEDZIEC JAK POSTAPI, ALBO CZY NIE ZNUDZISZ MU SIE, A DZICKO, JKA DOJDZIE DZIECKO TO OBOWAIZKI TEZ, TO PEWNIE NIEBIESKI PTAK, NIC NIE JEST WART TEN FACET ZDANIEM MYM. ALE TO TY DECYDUJESZ CO I JAK, ZYCZE POWODZENIA ABY ZMALENSTWEM BYLO WSZYSTKO OK

Gość Ciężarna21
Dziękuje nie znam tego forum, koleżanka mi poleciła tę stronę, ostrzegała, że mogą być wpisy wredne , ale dobrze jest się wygadać i być anonimowym. Będę dzielna. Dziękuje :) A co do niego to właśnie do mnie dzwonił i pytał się mnie jak się czuję i prosił o spotkanie, zobaczymy.

Gość Ciężarna21
11111- W środę do lekarza idę :) O maleństwo zadbam :) Dziękuję :)

Gość Ciężarna21
Umówiłam się z nim jutro po południu, w końcu to jego dziecko, jestem tylko ciekawa co ma mi do powiedzenia.

Gość kookookoo
Pewnie, że to koniec, chociaż tego nie życzę. Trzymaj Się.

Gość ja mam i co
miałam podobnie, facet po 30tce, niby razem prawie 10 lat a jak zaszłam w ciąże - świadomie dla obu stron nie stosowaliśmy zabezpieczenia - to powiedział ze nie chce tego dziecka. Synek jest dla mnie teraz wszystkim, on odwiedza go i mnie, ale nadal nie ma zadnych deklaracji z jego strony - z resztą teraz gdy wiem ze sobie poradzę sama, jestem niezależna - nie wiem czy tego chcę. Trzymam kciuki aby wszystko Ci się ułożyło :)

Gość Ciężarna21
A dziękuje bardzo i zyczę wytrwałości !! :) Pozdrawiam !

autorko na swoj wiek jestes bardzo dojrzala i sadze ze dziecko napewno ci w niczym nie bedzie przeszkadzac..masz dla kogo zyc i teraz ono powinno byc dla ciebie najwzniejsze..dbaj o siebie i o maluszka tym bardziej ze to teraz taka pogoda trzymam kciuki za ciebie:*

Gość Ciężarna21
Dziękuje ;* No siedzę wiecznie opatulona kołderką :) Z gorącą herbatką, jak się dowiedziałam to rzuciłam palenie, nie chce by moje dzieciątko od maluszka wdychało nikotynę

chicałas tego dziecka to masz, sama napisałas ze nie zalezało ci na zabezpieczeniu:P wiec o co Ci chodzi? bedziesz miała swojego dzidziusia, wszak to najważniejsze nie?

Gość mmmmmmmmmmmmmed
ciężarna to powiem ci szczerze dosc podly okres na ciaze, tzn zima, ta baznadziejna pogoda, ubieraj sie cieplo, nie marznij, dbaj o siebie bo jak sie przeziebisz to moga byc bardzo duze problemy, ja przez przeziebienie poronilam. a przeziebiona bylam moze z tydzien i w sumie dbalam o siebie no ale coz, taka pora roku do dupy ze ciezko zeby sie nie przeziebic.

Gość Ciężarna21
Nie jestem w Polsce :) Tylko we Włoszech, tu troszkę cieplej ale i tak w tym roku zimno, ubieram się ciepło, a zresztą na razie nie mam potrzeby wychodzenia z domu:)

Gość ćufka..
Dupek :O

Gość Ciężarna21
Chłopak mnie przeprosił (powiedziałam, że powiedziałam to bo był w szoku) i chciał znów ze mną być i wychować ze mną dzieciątko. Nie zgodziłam się. Dokładniej kazałam mu dać mi czas, powiedziałam, że nie wiem co mam o tym myśleć no i teraz zastanawiam się czy dać mu szansę czy nie.