Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myaja

Doradźcie- czarne włosy jaka farba żeby były ..nadal czarne? ale bez kasku! :)

Polecane posty

Hej:) mam swoje naturalne czarne włosy, ale niestety starość nie radość i zaczęły mi wychodzić siwe... :| poza tym niestety z niewiadomych mi powodów zaczynają mi one jaśnieć! kurde... nie farbowałam ich nigdy farbą, używam odzywek balsamów, jedwabiu ect. próbowałam już szmponetek ale to nic nie daje... próbowałam też a'la farbowanie henną Dail** coś tam:D ale to totalny dramat! farba koloryzuje mi każdy ręcznik w domu bo normalnie schodzi z myciem głowy... :| Koleżanka mi poradziła kupić farbę ciemny brąz i trzymać dłużej niż pisze na ulotce, bd ładny czarny odżywiony kolor bez kasku i zniszczonych włosów... Co myślicie? To prawda? Btw. już poczyniłam pewne kroki i zakupiłam farbę L'oreal PARIS Casting Creme Gloss - ciemny brąz... Poradźcie coś:)

Gość xxx1 tyht
Też mam naturalnie czarne włosy ale muszę je farbować na kolor czarny bo ciemny brąz jest za jasny i mam potem odrosty. Przy ciemnym brązie natomiast mniej widać siwe włoski. Coś mi się skojarzyło z twoim nickiem bo mam podobne imię :P Dobra jest wella czarny poziom koloru 2 czyli właściwie nie czarny czarny tylko prawie czarny. Używałam też farby fryzjerskiej framesi 2n bo nr 3 był za jasny ale bardzo szybko schodziła i mi farbowala ręczniki i bieliznę po każdym umyciu głowy. Dawała za to piękny połysk. Teraz używam raz na 2 miesiące tej farby wella za 12 zł i jestem zadowolona.

hmmm... mówisz czarny z welli... czyli moje 20zł z L'oreal poszło się **********?:) bo brąz nie chwyci na czarń?:)

Gość samaseseseses87
up:)

Gość Katarzynaaaaaaa
hej! ja również swoje naturalne włosy mam czarne. Ostatnio farbowałam farbą, nie pamiętam jakiej firmy, ale kolor to był mokka! Pierwsze dni super- lśniący kolor, po kilku myciach kolor zaczął mi schodzić i dziś w świetle mają odcień... jakby czerwony. Dziś kupiłam farbę garniera (w takim różowym opakowaniu z olejkiem arganowym i ekstraktem z żurawiny) w kolorze intensywna czerń, poziom farby jest również 2 więc kasku nie będzie, tylko taka naturalna, lśniąca czerń :) Odradzam wszelkie granatowe czernie i inne... chyba, że masz piękne błękitne oczy i idealną cerę ;) Pzdr!

Katarzyna - witaj moja imienniczko ;) mówisz garnier IIjka? hmmmm.... kiedy założysz farbę? jak coś daj znać jak wyszły włosy... hmmmm... zaraz wrzuce moj kolor włosów... jak znajde jakie foto:)

Gość pjmdajtmpk
Upa

casting z loreal to jest rodzaj szamponu koloryzujacego i on nie chwyci ciemniejszych włosów tak jak bys chciała nie ma bata u mnie było tak samo to musi być trwała farba ja polecam wszystkie z garniera a napewno jak potrzymasz dłuzej to ciemniejszy kolor wyjdzie ale włosy bardziej sie zniszczą

Gość śmat5katoja
czyli jednak garnier? :)