Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobrze zjeść

Restauracja Amarena Poznań- szukam opinii o tym miejscu

Polecane posty

Gość dobrze zjeść

Cześć Czy ktoś z Was tam był? Czy miejsce jest faktycznie godne polecenia? Szukam jakiejś wartej uwagi restauracji w Poznaniu, najlepiej niezbyt drogiej i znalazłam troche informacji o Amarenie, ale postanowilam zasięgnąć opinii w kopalni wiedzy wszelkiej- czyli na kafeterii :) pomóżcie

Gość wiem tylko tyle że
amarena to wino z biedronki za 3,87 zł. bez coli radzę nie próbować, wali starą szmatą :P

Gość dobrze zjeść
no tak, znam, a jakże :) ale nie o tanie wino mi w tej chwili chodzi, tylko o poznańską restaurację

Gość ks misjonare
Stałem na spieczonej południowym słońcem ziemi, spoglądając na cierpiącego nazareńczyka z wolna konającego na drewnianym krzyżu, gmerając sobie po kryjomu przy jajach, gdy nagle umysł mój ogarnęła niezwykła iluminacja... Gdy tylko zapadł wieczór, niczym żmija pustynna podpełzłem do krzyża, aby ukradkiem wykraść zakrwawionego trupa cuchnącego kałem i uryną. Owinąwszy zwłoki w dywan, ruszyłem ostrożnie w kierunku stajenki nieopodal domostwa jednego z cieśli żyjącego w konkubinacie z znaną w całym Jeruzalem ladacznicą słynącą ze swych wyuzdanych perwersji; między innymi zbliżeń z osiołkiem. Tak więc, gdy tylko dotarłem już na miejsce zwinnie lawirując pomiędzy rzymskimi patrolami, rozwinąłem dywan i spojrzałem na smutną, martwą aczkolwiek wciąż piękną twarz. Doznałem nadzwyczaj twardej erekcji. Rana na boku wyglądała jak usta lubieżnej nałożnicy, wilgotne, i spragnione perlistego nektaru życia, którym zamierzałem je suto napoić. Delikatnie rozchyliłem rozciętą tkankę, po czym wszedłem w nią. Cudowna śliskość i wilgoć wnętrza rozbudziła mą chuć do granic możliwości... Młóciłem biodrami bez opamiętania, uderzając czubkiem swego penisa płuc, z nadzieją przebicia się aż do samego serca.

Gość che_gewara
oj niestety nie znam tego miejsca, więc się nie mogę wypowiedzieć za bardzo, ale jak ktoś będzie szukał restauracji z bardzo miłą atmosferą i dobrym jedzeniem z czystym sumieniem mogę polecić restauracje Ahmed.

Gość dym3933
Moją ulubioną jest jednak restauracjaitalia.pl Byłem już chyba wszędzie w Poznaniu Nigdzie tak dobrze nie zjadłem jak tam :)

Gość Doste
Ja tam osobiście preferuje Restauracje Itaia. Jak dla mnie jest to najlepsze miejsce tego typu w Poznaniu.