Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meks89

Tester perfum na prezent

Polecane posty

Jakbyscie sie poczuly dostajac na prezent tester perfumu? Bylem w perfumerii z mysla o kupieniu dziewczynie na swieta perfumu.. Wybralem DKNY - Be Delicious, mega mi sie spodobal.. jednak w domu znalazlem na stronie dolce.pl w promocji(jest to sprawdzona strona, nieraz kupowalem zapachy i bylem mega zadowolony), Znalazlem za 140zł 50ml.. nie zastanawiajac sie, od razu kupilem i zrobilem przelew.. Jednak, jak sie okazalo jest to tester :/ Przyszedl mi w tekturowym opakowaniu... fakt, Flakon jest identyczny, nie ma roznicy.. jednak wstyd mi dac takie cos na prezent. Caly entuzjazm opadl.. Jak byscie sie poczuly, dostajac takie cos? Jestem mega zly na siebie, mial byc idealny prezent, a bedzie klapa.

Gość annannannann
Primo: nie perfumu a PERFUM!, tych PERFUM!!, to są te PERFUMY! Secundo: w przypadku zakupów prze internet masz 10 dni na zwrot produktu bez podania powodu i sklep musi Ci zwrócić pieniądze lub wymienić. Tertio: nie, nie chciałabym dostać testera w kartonie na prezent. To by wyglądało jak podróbka albo tester skradziony ze sklepu. Masz jeszcze sporo czasu, wymyśl coś innego :)