Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

The Man

Samtność w realu, czy przyjaźń przez neta?

Polecane posty

Kafeterianko - "obydwie", jeśli już. :) Zarówno jak jak i Czizas jesteśmy kobietami. :) I takie pytanie pomocnicze - jesteś pewna, że to my siedzimy na forum całe dnie i noce?

jeżeli to ciebie uszczęśliwi to wygraweruj sobie też inne posty na kubku i na poduszce i gdzie tam chcesz. Nie rusza mnie to. Pisałam o dniach, a nocami też tu siedzicie??? to szkoda mi was bardzo i przepraszam ale po nickach ciężko stwierdzić waszą płeć a waszych wypowiedzi nie czytałam zbyt dogłębnie. Piszcie sobie dalej a jak topik padnie jak zwykle z waszym udziałem to znajdźcie sobie jak zwykle następny i go wyśmiejcie. Żegnam was

The Man to ty dokonujesz wyboru, nie zwalaj na szkole -czy pojsc z ta osoba na piwo czy nie - porozmawiac z nim/z nia czy nie - nawiazac blizsze relacje, czy nie byc moze przegapiles kogos kto bardziej do Ciebie pasuje bo wolisz "zyc ze swoja samotnoscia" i umartwiac sie w gronie ludzi wsrod ktorych nie czujesz sie dobrze

Czemu rozmowa zwykle schodzi na to ile kto spędza czasu na forum? Żegnam Kafeterianko. :) Nie bez żalu. :)

Ja uciekam, dziękuje za miłą rozmowę. :) Nie mam żadnych pretensji, ja rozumiem że czizas chce mi jakos wyperswadować, że szukanie znajomości przez internet to zły pomysł, ale w tej kwestii się raczej nie zgodzimy, choć na prawdę rozumiem Twoj punkt widzenia, tyle że Ty nie rozumiesz mojego, niestety. ale ok. :) Miłęgo dnia, oby był lepszy niż wczorajszy. :) Będę wieczorem heh, pozdrawiam serdecznie.

Czemu rozmowa zwykle schodzi na to ile kto spędza czasu na forum? Brum nie moge Ci powiedziec bo musialabym Cie zabic :D The Man masz racje sen dobrze Ci zrobi :)

Cześć Autorze. Zabij mnie, zabij, Czizas Ja chcę to wiedzieć. Zgłębieniu tej tajemnicy poświęcam większą część bytności na forum tym.

Gość mariusznnnnnnnnnnnn
te man fajnie mowisz na pewno znajdziesz kogos do rozmowy ja podam twoj link swojej przyjaciolce moze nawiazecie jakas znajomosc bo zyczliwych osob zawsze malo.beato pozdrawiam to ciebie mialem na mysli he moze to przeczytasz a ty czizas nie udawaj ze rozumy pozjadalas to nie serial zycie jest latwe ale nie generalizuj tak kazdy przypadek jest inny

właśnie czizas:P gdzie ci do pomarańczowych mądrości :D

a ty czizas nie udawaj ze rozumy pozjadalas to nie serial zycie jest latwe ale nie generalizuj tak kazdy przypadek jest inny nie smiem niczego udawac :) Brum szkoda Twego mlodego zycia na takie dupiane tajemnice kafeteryjnego kodu

Cześć ike. Czizas - bij! Ja muszę! Co tam życie me ledwo rozpoczęte!

Gość mariusznnnnnnnnnnnn
beate poznalem tez przez internet z jednego miasta jestesmy normalnie rozmawiaismy nie chodzilo o zedne spotkania randkowe i nasz znajomosc teraz trwa juz rok a to dopiero poczatek bo bedziemy za jakis czas intgeres moze krecic wspolny itd trzeba zycie ukladac zeby bylo wygodnie a kolego przyjaciol mam tez swoich realanie 3 moze 2 .samotny sie nie czulem nie o to ochodzi ale o wazna wartosc w zyciu czlowieka przyjazn ktora sie czasami pojawia z nikad i jest nie do wycenienia a prawdziwa trwa latami.

Mariuszu ale przecież nikt nie neguje tego, że przez internet można poznać interesujących ludzi.

Gość mariusznnnnnnnnnnnn
a no mam meskie przyjaznie ziomkow z lat szkolnych czyli to trwale fundamenty przyjazni.ewrybady pomarancze wszyscymadrzy a ja glupi i sobie tancze he pozdrowaiam cie czizas nie znam sie ale po co udawac ze sie wszystko wie ja z tego wyroslem juz.

Mariusz napij sie kawy i poczekaj az cisnienie wyrowna Ci poczucie humoru :) pozdrow Beate :)

Gość mariusznnnnnnnnnnnn
brum ty madrze piszesz i masz dystans do siebie i sie nie przejmujesz atakami na siebie i fajnie be te zwroty o wieku to ponizej pasa.ok pozdrawiam was mariusz max kolonko olsztyn warm-mazurskie.hey

Gość mariusznnnnnnnnnnnn
dzieki czizas ty tez sie trzymaj pozdrowie dzieki he i takim milym akcentem lubie konczyc

czesc Mariusz :) przypomnial mi sie skecz Stuhra z Mariuszem Mix Kolanko :D

Podobno prawdziwego mężczyznę poznaje się po tym jak kończy. :) Ale ja tam się na tym nie znam. Mariuszu - pozdrów Warmię, Mazury i piękne miasto Olsztyn. :)

niezły kołtun się tu zrobił brum, ike, czizas- to za dużo jak dla mnie i moje delikatne podniebienie

NIE!!!! Dopiero 12! Śniadania jeszcze nie jadłam! Litości. :D

Gość mariusznnnnnnnnnnnn
ja tu sie jeszcze chcialem pozegnac ale moj czas chyba juz minal he pozeganiania zawsze najgorsze do zobacznia cdn

czy wy musicie wszędzie o żarciu człowiek cierpi na grypę żołądkową przed nim wizja ryżu na obiad podwieczorek i kolację a gdzie nie wejdzie to jak nie pierogi to krem jak nie krem to szarlotka

Ike znowu? nie mialas jakos niedawno oratorium ku chwale porcelany? wspolczuje :/ moze pierożka? :)

Gość mariusznnnnnnnnnnnn
dzieki za pozdrowienia olsztyn wam macha i kraina tysiaca jezior zaprasza a hoj czytac doklandie nie interpretowac inaczej he