Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie dO prawiczko

Prawiczki !! - jak wyglądała Wasza młodość, dzieciństwo ,czas szkoły?

Polecane posty

Gość prawiczy prawiczek 28
Jak tylko jakąś znajdziemy to przywiążemy do drzewa i będziemy bić ją z winy ich gatunku :P.

Gość aasasasa
prawiczek, jak byś miał drugą połówke (ale nie masz bo jesteś życiowy nieudacznik) to byś wiedział, że ona też może mieć zęby do leczenia.

Gość Nsze zycie jest jakie jest, a
tacy jak ta obieta z pelna piersia od najmlodszych lat nam przypominali, ze urodzilismy sie tacy, a nie inni.

Jakktos sie z taka twarza rodzi to ma przez cale zycie przejebane, nie dziwie sie, ze czesc z takich ludzi odwala i slyszymy o mordercach... mszcza sie za odebrane przez ludzi dziecinstwo i mlodosc.

Cięzkio byłoby się urodzić z twarzą po photoshopie. Życie to nie sympatia

Niektorzy maja po prostu twarz znacznie okropniejsza niz ini. Tacy maja stracone dziecinstwo i mlodosc. Kiedy sa dorosli nie maja poczucia wlasnej wartosci, zyja sami i umieraja sami, a jedyne osoby, ktore daza taka osobe miloscia to rodzice poki zyja i jesli wgl sa, bo jak ktos z domu dziecka i jeszcze taka twarz to moze byc pewien, ze ma przesrane... taka rzeczywistosc.

Tak jakby zdeformowani ludzie się nie rodzili. Pewnie, ze sie rodza, ale maja przejebane totalnie. Zadnych szans na szczescie.

Gość A ty masz pewnie bzydka
gembe, jebac brzydkih grubasow z brzydkimi gembami

Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że pewne osoby na kafeterii to niezła patologia. Przykre/

Gość Nsze zycie jest jakie jest,
Niestety, ale wiekszosc ludzi sie tak zachowuje, dlatego ich nie cierpie. Kocham zwierzeta, ludzie nie pozwolili mi na to bym darzyl ich uczuciami

Gość z przymrozeniem oka
bez przesady, tu sie kozysta z anonimowosci, kazdy pisze co chce, bo tu nikt nie czuje sie odpowiedzialny za czyjes zranione uczucia Ludzie są dobrzy i chociaz jest ich garstka, albo to jedna osoba, to cudownie. Ci beznadziejni są potrzebni by moc docenic tych fajnych:) no i nie da sie ukryc ze brzydota, szczegolnie jakas odrazająca nie sluzy w kontaktach...ja jak szukam pracy zawsze mnie oglądają od stop do głow i czuję się jak przedmiot. Nawet od pracownic w sklepie oczekują ładnej aparycji. Tak samo chłopcy jak i dzieczyny chcą miec atrakcyjnych partnerow, wydaje im sie ze z takich bardziej mozna byc dumnym. Zycie i tyle. Zale nic nie dadzą, ani napieprzanie na ludzi. Ani sie oni przejmą, ani zmienią pod wpływem waszej opini.

Fajny temat :P a może jest tu jakiś prawik z płocka? :D :D pozdrawiam prawiczków :)

tak zoo w płocku jest fajne :D dawno nie byłam, musze sie przejść ale to w lato :)

Gość anronioFAGALDO
hmmm to ja opowiem wam moja historie.... wiec tak mam 22 lata i jestem prawiczkiem :) lata lecialy a mi jakos nie zdarzylo sie uprawiac sexu, byc z jakas kobieta w zwiazku, ani nawet nigdy nie calowalem sie... pewnie zenska czesc forum pomysli ''co za udacznik'' ale powiem ze zaden ze mnie nie udacznik, poniewaz gdy jestem co piatek sobota na imprezce wzbudzam zainteresowanie plci pieknej , tzn jakiejs fajne dziewczyny nie to ze jakis pasztet czy cos w tym stylu ale ladnej i zgrabnej dziewczyny ktora na pewno umowilaby sie ze mna na spotkanie... mialem tez z 2 razy szanse na sex i jakos przeroslo mnie to( nie wiedzialem jak zachowac sie) nawer z 3 tygodnie temu znajoma kolezanki mojego kolegi chciala sie ze mna umowic bo widziala mnie na imprezce. Sam sie dziwie jak do tego doszlo ze nigdy nawet nie calowalem sie z laska ani niebylem z jakas w zwiaku nawet na troche. Jestem przekony ze z wygladu zadna z Was drogie Pani nie powiedzialaby ze jestem prawiczkiem.... z natury jestem troszke wstydliwy, ale z biegiem lat przezwyciezylem wstydliwosc. Aha no i jeszcze nieraz sam zagadam do jakiejs dziewczyny pogadamy sobie wymienimy sie nr gg ale i tak kontakt urywa sie... W tych paru slowach strescilem Wam moje ''zwiazki'' z kobietami i wlasnie moze Wy powiedzie drogie Panie co ze mnie nie tak bo ja juz nie wiem bo naprawde niczego mi nie brakuje aby byc z ladna dziewczyna....

Gość znam całą prawdę
Ja jestem tak niesmiały , że mimo iż mam już 28 lat to nie zbliżyłem się do żadnej kobiety , nigdy. A jeśli jakaś spróbowałaby się zbliżyć do mnie to skutecznie uciekałem i robiłem wszystko aby ją do siebie zniechęcić. Z mojej strony nigdy nie było inicjatywy aby poznać jakąś dziewczynę , ale ja nie narzekam , że kogoś nie mam bo ja do związków się nie nadaję. Uświadomiłem to sobie kilka lat temu. Nie przejmujcie się , do samotności można się przyzwyczaić.