Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie dO prawiczko

Prawiczki !! - jak wyglądała Wasza młodość, dzieciństwo ,czas szkoły?

Polecane posty

Gość creama i tak każdy widział
nawet nowi

Usłyszałam, ze uważam się za strasznie dorosłą (mam 25 lat wiec chyba dorosła jestem, co? ), bo nie chce iść do pubu, gdzie bawią się 15-latkowie. I że mam w związku z tym mentalność emerytki.

No wiem, może głupie to, ale ja się wkurzyłam, bo on to powiedział takim kpiącym tonem. Wieć mu powiedziała, ze widział jaka jestem. A o, że nie widział boby sie zastanowił. Więc kazałam mu się zastanowic i rzuciłam słuchawką. Trudno mniw wkurwic naprawde, ale to bylo mistrzostwo swiata.

Ja miaąłm to samo- przez promotora lenia obronilam sie dopiero pod koniec listopada :( Zawsze to jakis sukces w zyciu ten tytul- ja tam uwazam :)

Gość upupupuuuuup
mnie wczoraj zdzaźnił dentysta. Jestem od półtora roku zamężna, bliżej trzydziestki niż dwudziestki a ten do mnie per panienka i potraktował mnie jak gówniare bo zapytałam go ile może kosztować prostowanie zębów. A obok siedzi zadowolony mężuś i się śmieje z 'dowcipów' dentysty. Kurwa, mam męża cipe.

Gość To go zmien jak Ci sie nie pod
oba

Ja mialem w podstawowce przejebane, w gimnazjum tez, w liceum bylo dobrze bo znalazlem kilkunaprawde swietnych znajomych, z ktorymi trzymam sie do dzisiaj, ale mam pewna super moc, ktora towarzyszy mi od zawsze, niewidzialnosc dla dziewczyn ;)

Widocznie wszyscy mamy takie moce :). Inna moja moca jest to, ze jak podchodze do dziewczyn to wieja zanim zdaze pozadnie zagadac do nich fajna piosenka w stopce u Ciebie.

U mnie to było tak, że jak już poznawałem jakąś dziewczynę to: 1. olewała mnie 2. okazywało się po pewnym czasie, że miała kogoś To skłoniło mnie do zaprzestania prób.

Gość prawiczy prawiczek 28
upupupuuuuup Jaka dorosła osoba wchodzi z kimś do dentysty? Jasno doszedł do wniosuki, że jak wchodzisz z opiekunek to jesteś nieletnia

Gość lasencja1500

Gość lasencja1500
Cześć wszystkim :)

Gość kobieta pełną piersią
ha ha ha masakra pewnie wyglądacie jak z oswiecimia, macie wklęsłe policzki i jestescie niezle szurnięci:O:O

Gość kobieta pełną piersią
bałabym się takiego człowieka, na pewno nagromadziliscie w sobie straszne ilosci zalu do kobiet i swiata:O:O kurde troche mi was szkoda, takie biedaki, od zawsze dawaliscie sie szmacic i w ogole...:(