Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamIntymnyProblem:(

Czy moja dziewczyna jest dziewicą ?:(

Polecane posty

od razu zaznaczam, że to co piszę jest prawdziwe. W realu nikogo bym sie o to nie zapytal, a tutaj ze tak napisze "korzystam z anonimowosci". w związku z tym prosze o wyłacznie powazne odpowiedzi, a dzieci niech sobie poszukają innych tematów dla "beki". Otoż jestem z dziewczyną już ponad rok. Ma 20 lat i jest porządną osoba. Zapewniała mnie nie raz, że z nikim nie współżyła przede mną, była gotów nawet pojść do ginekologa po żaswiadcznie heh. Narazie ograniczamy sie do pieszczot oralnych i martwi mnie bardzo jedna rzecz. jak ją pieszcze palcami i jest mocno podniecona to 3 paluszki moge wlozyc bez wiekszego problemu:( Chcialbym aby dziewczyny wypowiedzialy sie w tym temacie. Jak było u Was? Też tyle mozecie sobie "włożyc" az 3 palce? Pytanie dotyczy oczywiscie dziewczyn ktore jeszce tego nie robily. Ale takie ktore to robily ale pamietaja ile sobie mogly wlozyc przed rozpoczeciem wspolzycia. to jest dla mnie wazne i bardzo mnie martwi, bo jesli by sie okazalo ze nie jest dziewica to bym sie zalamal totalnie. Ale prosze o szczere odp. Z Gory dzieki !

Prosze o pomoc...

oj tam u niektorych. A watpie zeby akurat tak bylo w jej przypadku... :(

Gość 3 palce dla dziewicy
to nei problem da rade i wiecej wlozyc

Gość nu_naa
jak bylam dziewica to moj chlopak spokojnie mogl wsadzic mi 4 palce. nie odrazu ale po jakims miesiacu to spokojnie szlo. mowie jak najbardziej serio. wiec sie nie martw.

nu_naa dzieki, podratowalas mnie tym troche :) Ostry meksyknin wyluzuj. To jest dla mnie zajebisciee wazne czy ktos uzywal mojej dziwczyny przede mna czy nie. Bo jesli by sie okazalo ze jednak wspolzyla z kims wczesniej to kto wie co jeszcze ukrywa...

HEY blona dziewicza jest bardzo gleboko usadowiona i nie uszkodzisz jej palcem ,ja mialam tam palce zanim stracilam i stracilam dopiero z facetem wiec nie wazne ile palcow wsadzisz nie bedzie to mialo zadnych konsekwencji,pochwa jest tez bardzo rozciagliwa(jak moze wiesz to jest ten kanal ktorym kobieta rodzi wiec musi byc rozciagliwa) xxxx

Gość nu_naa
jestescie ponad rok ze soba to napewno cie kocha i nie oklamywalaby cie. jaka korzysc mialaby z bycia z toba rok, bez seksu a w dodatku zeby cie oklamywac? jakby klamala to napeno nie tyle czasu. nie musisz sie martwic.

Gość nie widzisz ile......
Penisów może wejść do pochwy nie naruszając błony dziewiczej tylko o takich rozmiarach. http://micropenis.ws/micropenis%20pictures.html

Ostry_meksykanin za to Ty mam wrazenie ze urodziles sie idiota... Nie no ponioslo mnie troche heh. Nu_naa masz racje ale jednak jakas obawa jest :( samsara11 ja sie nie boje ze przerwe jej blone dziewicza ale czy ona ją w ogóle ma :(

Gość nu_naa
moim zdaniem powinienes z nia porozmawiac. powiedz, ze to dla ciebie wazne, ze ją kochasz bez wzgledu na wszystko ale po prostu chcesz wiedziec. jestescie tyle ze soba ze nie powinniscie miec tajemnic. powiedz jej wszystko to, co tu napisales. jesli cie kocha, o czym jestem przekonana, to zrozumie twoje obawy. zwiazek oparty na klamstwie nie ma szans.

Gość dsccd
zalosny koles jestes , prawiczek stuletni;p

Gość lkasc
wiesz co nawet jak ma blone dziewicza to wydaje mi sie ze dawala w dupe bo takie ciche wody sa najgorsze jak ta twoja... albo szla na 2 BATY jeden w pysk a drugi kutas w dupe i ja pierdolili tak sto razy.. a ty sie cieszysz z blony dziewiczej haha

Gość nu_naa
lkasc- podly jestes. jak tu patrze to same wredne pojeby. nie widzicie ze chlopak sie martwi?

Gość sacc
twoja dziewczyna klamie, ja ja popychalem nieraz, niewiem czemu z toba nie chce w takim razie, a lodzik potwierdzam, dobrze wypucowala :P pozdrow ja, albo sam to zrobie :P

Gość nu_naa
widze ze niektorzy chca sprowokowac.. zazdrosc..

Gość nu_naa
nie macie lasek nie? i male kutasy. i nie mowcie ze nie, bo nie uwierze.

no tego wlasnie sie obawiam, ze pewniego dnia wyjde z nia, ona spotka kolege, beda sie usmiechac wiedzac ze sie stukali tylko ja bede stal jak kolek i klepal kolesia po ramieniu

ostry --> tak, specjalnie dla ciebie, wiedzialam ze ci sie spodoba ;) wlasnie nie rozumiem czemu mialby sie martwic, przeszlosc to przeszlosc, zreszta moglby jej po prostu zaufac, bo jak nie potrafi w tak prostej sprawie to w zadnej nie zaufa.

jakbym moze mial pare cm wiecej to by mi to moze nie przeszkadzalo a ja co, lipa

Gość nu_naa
moj chlopak jest starszy ode mnie, wiec mial przede mna inne, a ja przed nim z nikim do lozka nie poszlam. ciagle mnie to dreczylo ale od pewnego czasu juz jest dobrze bo wiem ze mnie kocha. zaufalam mu i jestesmy szczesliwi. nie twierdze ze masz jej nie ufac ale skoro to cie tak martwi to porozmawiaj z nia. my duzo rozmawialismy i juz jest dobrz, nawet swietnie. ale mimo wszystko i tak czuje ze ona nadal jest dziewca.